Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan izgassak fel egy nőt?

Én ha meglátom a páromat felső nélkül már arra felizgulok.......xD,meg ha puszilgassa a nyakamat,harapdálja a fülemet meg stb sok mindent tudnék felsorolni!!!!
20/L

hmmm...ez egy elég jó kérdés:D de mindenki magából indul ki így én is csakezt tudom elmondani.Egyébként nagyon sok függ attól hogy éppen milyen helyzetben vagytok.Szerintem a legjobb kezdés egy szenvedélyes csók.Aztán a nyakra érkező finom csók,közben a kezeddel elkezdheted simogatni a combjának a belső felét majd egyre feljebb haladsz.De vigyázz arra hogy ha arra törekszel hogy beinduljon ne érj a punciához:D max ruhán keresztül alig érezhetően.
De engem már az a puszta tény is beindít hogy ha a barátom a hátam mögé áll amikor lehajolok és megfogja a csípőm:D Szal egyéntől függ...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!