Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen pozokat javasolnatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen pozokat javasolnatok kocsiban? Mi csak a lovaglot probaltuk szembol. Igaz, parszor beverte a fejem de nevettunk rajta. Valaki mast pozt nem tud?

Figyelt kérdés
2009. júl. 9. 21:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%
nem tudom melyik ülésen voltatok, de ha hátra mentek a hátsóra, az első üléseket meg jól előre toljátok, akkor egész kényelmesen el lehet férni hátul, mehet a kutya póz, kicsit összehúzódva a misszionárus is, akkor olyan is lehet h a srác leül hátul, a lány meg az ölébe ül háttal, meg tud kapaszkodni az első ülésekbe és fel és le mozoghat. persze mindez az autó méretétől is függ.
2009. júl. 9. 21:38
 2/14 anonim ***** válasza:
75%
autószerelő póz
2009. júl. 9. 21:39
 3/14 anonim ***** válasza:
83%

ja, és ha nagyon bátrak vagytok, mehet a még kellemesen meleg motorháztetőn is ;)

21:38 voltam

2009. júl. 9. 21:40
 4/14 A kérdező kommentje:
Epp azt akarjuk kiprobalni a napokban,azt hogy az olebe ulok hattal.Csak felek hogy nem tudok majd mozogni rajta :S
2009. júl. 9. 21:40
 5/14 anonim ***** válasza:
46%
milyen autó?
2009. júl. 9. 21:43
 6/14 A kérdező kommentje:
Audi A4
2009. júl. 9. 21:46
 7/14 anonim ***** válasza:
87%
anyósülést ledönteni és lány lent, pasi felül :)
2009. júl. 9. 21:48
 8/14 anonim ***** válasza:
81%

nekem ment anyósülésen is.

Hátrahajtottuk teljesen, én ( lány) hanyatt feküdtem. Fiú meg fölém.

Csak meg kelett talánia legjobb helyet, helyzete és onnan sima ügy volt.

2009. júl. 9. 21:49
 9/14 anonim ***** válasza:
72%

hát ha egy a4ben nem fértek el,akkor semmiben:D

képesek voltunk trabiban is megoldani,ugy h párom 195 centi,és énse vagyok alacsony:D

most szintén a4es audi van,és trabihoz képest mint a franciaágy:D

22/L

2009. júl. 9. 21:54
 10/14 A kérdező kommentje:
Na jo.eliszem hogy nem lehetett kenyelmes,a baratod ism jo magas:D. . .tuti elfernenk csak nem tudom milyen pozokba legyunk:D
2009. júl. 9. 21:57
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!