Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez beteges, vagy normális?
Női/lány ismerőseim bugyijait csenem el és azzal élvezek.
Nyalogatom, szagolgatom és abba élvezek bele. Főleg akkor szeretem ha használt de maga a bugyi is lázba hoz tudván hogy a nőn volt.
Ez normális vagy kicsit perverz?
Mielőtt valaki feltétezné hogy ez egy kamu kérdés jelzem hogy nem az szóval kérem hasonló kommenteket mellőzni.
Köszönöm

japánban is árulnak használt bugyikat. Elég nagy összeget kapsz azért, ha nő vagy, és beadod egy ilyen üzletbe a használt fehérneműd, hasonlóan nagy összegért veszik meg a szexéhes férfiak később:)
Szerintem csak a beteges, hogy lopkodod a bugyikat. Szerintem, ha elmondanád 1-2 lány ismerösödnek, hogy ez a szenvedélyed, bizti neked adnák néhány megunt bugyijukat:) Én legalábbis tuti, ha ismernélek.

Elképzeltem, amint rajtakapom bármelyik ismerősömet, hogy lopja a használt bugyimat a szennyestartóból.
Mit mondjak, jobb lenne ha nálunk is inkáb árulnák.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!