Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a G-ponti orgazmus megy?
a hüvelyi orgazmus egyáltalán nem megy,pedig 2 éve vagyok együtt a jelenlegi párommal és már meg van az összeszokottság is,tudjuk mi a jó a másiknak,de egyszerűen nem sikerül sehogysem.
a csiklóiról meg nemis beszélve, van hogy nagyon érzékeny lesz a csiklóm,de sok izgatás után meg tudok "így" elélvezni...
plusz hallottam hogy valakinek egy aktus alatt akár 10-15ször sikerül elélveznie...nekem ez is csak egyszer megy...

nem megy a hüvelyi orgazmus? a G-pont ott van! tehát megy, nem? :)
magadnak sem tudod a csiklódat úgy izgatni? mert hát gondolom,azért már végeztél önkielégítést?!

én úgy tudom hogy a G-pontos orgazmus a hüvelyben van
am...nekem kb5-ször sikerül elmeni egy aktus alatt de a magömlés soha nem sikreül
én ajánlok egy pózt inkább a kutya póz a legeredményesebb...nálunk!de persze ha ez nem válik be ne keseredj el!pózokat kell kipróbálni!és az sem biztos hogy elsőre vagy másodikra fog használni a bizonyos poz!
nekem sem mindig használ de mire rájöttem...huh
jah és néha az a jo ha van székletem előtte(aznap) valamikor meg az ha nincs aznap!
bocs akit ez ilyen formán nem érdekel de ez télleg igy van és csak segiteni probálok!ezt minden féle modon ki kell puhatolni!
remélem azért segitettem!;)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!