Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért csak a G-ponti orgazmus...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a G-ponti orgazmus megy?

Figyelt kérdés

a hüvelyi orgazmus egyáltalán nem megy,pedig 2 éve vagyok együtt a jelenlegi párommal és már meg van az összeszokottság is,tudjuk mi a jó a másiknak,de egyszerűen nem sikerül sehogysem.

a csiklóiról meg nemis beszélve, van hogy nagyon érzékeny lesz a csiklóm,de sok izgatás után meg tudok "így" elélvezni...

plusz hallottam hogy valakinek egy aktus alatt akár 10-15ször sikerül elélveznie...nekem ez is csak egyszer megy...

2009. júl. 9. 15:28
 1/5 anonim ***** válasza:

nem megy a hüvelyi orgazmus? a G-pont ott van! tehát megy, nem? :)

magadnak sem tudod a csiklódat úgy izgatni? mert hát gondolom,azért már végeztél önkielégítést?!

2009. júl. 9. 15:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Inkább örülnél neki,hogy egyáltalán van orgazmusod.Van akiknek egész életükben nincs.És ők vannak többen....
2009. júl. 9. 17:27
 3/5 anonim ***** válasza:
De jó annak, aki azon sír, hogy csak egy orgazmusa van egy aktus alatt... Inkább örülnél neki, hogy mindig van.
2009. júl. 9. 17:33
 4/5 anonim ***** válasza:

én úgy tudom hogy a G-pontos orgazmus a hüvelyben van

am...nekem kb5-ször sikerül elmeni egy aktus alatt de a magömlés soha nem sikreül

2009. júl. 9. 22:28
 5/5 anonim válasza:

én ajánlok egy pózt inkább a kutya póz a legeredményesebb...nálunk!de persze ha ez nem válik be ne keseredj el!pózokat kell kipróbálni!és az sem biztos hogy elsőre vagy másodikra fog használni a bizonyos poz!

nekem sem mindig használ de mire rájöttem...huh

jah és néha az a jo ha van székletem előtte(aznap) valamikor meg az ha nincs aznap!

bocs akit ez ilyen formán nem érdekel de ez télleg igy van és csak segiteni probálok!ezt minden féle modon ki kell puhatolni!

remélem azért segitettem!;)

2009. aug. 16. 14:47

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!