Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Szeretitek ha egy lány csúnyán beszél az ágyban? Milyen szavakra indultok be?
Figyelt kérdés
2009. júl. 9. 14:43
1/7 anonim 

válasza:

Igen. Pl mond meg konkrétan (nem a finom szavakat használva) hogy mit szeretnél hogy mit csináljon veled vagy hogy te mit csinálnál vele.
segítség képpen pl: b.sszál m.g! N.ld ki a puncim! Kisz.p.m a g.cidet! stb stb stb
2/7 anonim válasza:
azért a csúnya meg a közönséges között van valami halvány határ, ha iylet bevállalna nekem hogy "kisz.p.m a g.c.det" asszem ott meghalna a buli
3/7 Thurston 

válasza:

Vannak furcsa dolgaim, meg szeretem is a kicsit durvább, kevésbé finomkodós szexet, de a csúnya beszéd szerintem inkább nevetséges/kiábrándító, mint izgató.
4/7 anonim 

válasza:

most miért kellett lepontozni őket? XD
5/7 anonim 

válasza:

nem is csúnya szavakra hanem inkább kedvesekre Pl. szexy béby és ilyesmi
6/7 anonim 

válasza:

Mondjuk egy "dugj meg" vagy "leszoplak"-nak bírnék örülni..
7/7 anonim 

válasza:

"b*ssz meg "
Fiu mondja csajnak: te ri*anc,k*rva,
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!