Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miert nincs sehogy sem huvelyi sem csikloi orgazmusom? 17vagyok, nem szuz es lany. Koszike elore is a valaszokat

Inkább írjál te. Már annyi tanácsot kaptam, semmi nem vált be.:(
Hogy mi lehet a csiklónkkal?!

1. Ne siesd el!
Ha Magadnak csinálod, ne az elsődleges erogén zónáid izgatásával kezd, hanem mondjuk cirógasd a fülcimpád, a nyakad, stb. Ha a pasival próbálkozol táncolhattok előtte, sokat segít egy kellemes masszázs, és mindenképpen szenteljetek elég időt a csókolózásnak. (Onnan tudod, hogy elég időt szenteltél neki, hogy ha zárt combokkal kezded el, és már nem bírod ki, hogy szét ne tárd egy kicsit.)
2. Lazulj el!
Helyezd Magad kényelembe. Ha egyedül vagy, akkor keress egy kényelmes pózt az ágyon vagy a számítógép előtti fotelben, esetleg eressz forró vizet és feküdj be a kádba. Egy pohár alkohol is segíthet az ellazulásban (martini, pezsgő), de ne vidd túlzásba.) Ha pasival próbálkozol, akkor is keress olyan helyet, hogy ne nyomjon a mosógép, a kézifék, stb.
3. Ürítsd ki a gondolataidat!
Tudom, ezt sokkal könnyebb mondani, mint megvalósítani. De próbálj elvonatkoztatni az orgazmuskényszertől, a napi teendőktől, a pasid arcszeszétől. A testedre se koncentrálj - minden koncentráció csak nehezíti a dolgot. Ha egyedül vagy és erotikus filmet nézel, akkor beleképzelheted Magad a főhős(nő) helyébe - gangbang filmeket kerüld - de a legfontosabb, hogy engedd el Magad.
4. Keresd a legjobb érintést!
Figyelj arra, milyen stimuláció fokozza leginkább az izgalmi szintedet. Szó sincs arról, hogy csak azt az egyet erőltesd, mert a változatosság is gyönyörködtet, de amikor úgy érzed, hogy már csak egy nagyon kicsi hiányzik az orgazmushoz (készülj föl, hogy az mindig több, mint amennyinek látszik), akkor térj vissza a kedvencedre, illetve kérd meg a párodat, hogy azon a módon ingereljen amíg el nem élvezel.
+1 Ne akarj szeretkezéssel kezdeni!
Az orgazmus egy képesség, késség, ami tanulható, fejleszthető. Az előttem szólókkal egyetértésben legkönnyebb egyedül, utána jön a petting, majd a szeretkezés (végül csoportos nemi erőszak közben). Az hogy kinek mennyire sikerül az első próbálkozásokkor, elsősorban a biológiai felépítésen - ilyen módon leginkább a szerencsén múlik. Ha Neked ez töcögősen megy, akkor ne várd el, hogy kezdetben szeretkezés közben (is) elérd az orgazmusd. Ismerd meg a saját tested, tanítsd meg a párodnak, hogy milyen érintést szeretsz, és ha már 10 orgazmuson túl vagytok közösen, akkor lehet próbálkozni a szeretkezéssel (de akkor is érdemes hosszú pettinggel kezdeni.)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!