Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan javítsunk a helyzeten?

A párod lány vagy fiú??
Én lány vagyok, de párom is ezen parázik, hidd el, hogy semmi baj sincs veled, esetlegesen a lány/fiúnál van valami amiért nem tud eljutni az orgazmusig. Nállam ez sajnos ugyanígy van, és lehet , hogy még párod sem tud erről mivel a fejben dől el az orgazmus.(valamennyire, oylan /kb/70%ban.)
Vagy gátlasai vannak a párodnak, nekem ez is van sajnos.
Próbáld meg, hogy dícsérd mindig, várd meg amíg Ő mászik Te rád!
REm segítettem!:$

Én pasi vagyok és engem is mindig kézzel elégít ki a barátnőm, de azért, mert így jobban szeretem. Viszont el tudok élvezni a hagyományos módon is. A titok nyitja, hogy ki kell tapasztalni a gyenge pontját és fel kell izgatni.
Én pl. lábfétisiszta vagyok és a csajom tudja szabályozni az izgalmi állapotomat azzal, hogy az arcomba tolja a talpait amit én csókolgatok dugás közben. Tuti a siker! :)
Neki is biztos van olyan dolga ami nagyon felizgatja, lehet, hogy csak egy szexi fehérnemű, vagy ha disznóságokat kiabálsz, stb... Beszélgessetek picit erről! :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!