Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan javítsunk a helyzeten?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan javítsunk a helyzeten?

Figyelt kérdés
Új párom képtelen eljutni az orgazmusik aktus alatt, csak kézzel megy neki. eddigi partnereimnél nem volt gond, remélem nem velem van a baj.. Lehet, hogy egyszerűen megszokta, hogy magának csinálja? Hogy javíthatnánk a helyzeten?
2009. júl. 9. 11:22
 1/6 anonim ***** válasza:

A párod lány vagy fiú??

Én lány vagyok, de párom is ezen parázik, hidd el, hogy semmi baj sincs veled, esetlegesen a lány/fiúnál van valami amiért nem tud eljutni az orgazmusig. Nállam ez sajnos ugyanígy van, és lehet , hogy még párod sem tud erről mivel a fejben dől el az orgazmus.(valamennyire, oylan /kb/70%ban.)

Vagy gátlasai vannak a párodnak, nekem ez is van sajnos.

Próbáld meg, hogy dícsérd mindig, várd meg amíg Ő mászik Te rád!

REm segítettem!:$

2009. júl. 9. 11:33
 2/6 A kérdező kommentje:
25/N vagyok köszi a választ
2009. júl. 9. 11:35
 3/6 anonim ***** válasza:

Én pasi vagyok és engem is mindig kézzel elégít ki a barátnőm, de azért, mert így jobban szeretem. Viszont el tudok élvezni a hagyományos módon is. A titok nyitja, hogy ki kell tapasztalni a gyenge pontját és fel kell izgatni.

Én pl. lábfétisiszta vagyok és a csajom tudja szabályozni az izgalmi állapotomat azzal, hogy az arcomba tolja a talpait amit én csókolgatok dugás közben. Tuti a siker! :)

Neki is biztos van olyan dolga ami nagyon felizgatja, lehet, hogy csak egy szexi fehérnemű, vagy ha disznóságokat kiabálsz, stb... Beszélgessetek picit erről! :)

2009. júl. 9. 11:40
 4/6 anonim ***** válasza:
csináld a kezeddel te neki...közben dugja beléd,de a kezed maradjon a tövénél...el fog élvezni...egy idő után meg elhagyhato a kéz...
2009. júl. 9. 11:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Nálunk is az van, hogy csak bizonyos módon tud elmenni a párom. Meg kell találni a megfelelő pózt. Addig, amíg ezt együtt nem találtuk meg, csak kézzel tudott elmenni vagy orális izgatástól. Azt javaslom, hogy minél több pózt próbáljatok ki és lehet, hogy valamelyikben el fog tudni menni nagyon könnyen. Nálunk ez a fordított lovagló.
2009. júl. 9. 11:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a kézzel történő kielégítés is egy igazi szexuális művészet! Nekem néha izgatóbb mint ha egy punci fogná körbe a farkamat :)
2009. júl. 9. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!