Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a teniszezőnők 99%-a leszbikus?
Figyelt kérdés
2009. júl. 9. 11:04
1/15 anonim 

válasza:

a fiuk közül nem hiszem hogy valamelyik is leszbikus lenne...maximum b*zi:D a csajokról meg hogy azok e az szerintem vagy teljesen véletlen vagy csak hülyeség. Ha elakarsz kezdeni teniszezni attól még nem válsz majd leszbikussá ne félj:D:)
2/15 anonim 

válasza:

Első: a teniszezőNŐK-re vonatkozott a kérdés.
Amúgy szerintem nem igaz, hogy 100-ból 99 leszbikus. Kérdezd meg Szávay Ágit (remélem, így írja a nevét)
3/15 A kérdező kommentje:
Amúgy fiu vagyok, csak hallottam ilyen pletykákat és furdal a kíváncsiság?
2009. júl. 9. 11:18
4/15 anonim 

válasza:

Ez marhaság...
Bár én teniszedzőként nem fakadnék sírva ha igaz lenne xD
5/15 anonim 

válasza:

Természetesen igaz. Sőt a teniszező férfiak 99%-a meg búza. A teniszezésért felelős rész az agyban elnyomja a hetero agyrészt. Szal ne kezdj el teniszezni mert meleg leszel!!! JAAAAAAAAJJJJ
6/15 anonim 

válasza:

Dehogy igaz,ez egy nagy baromság :)miért lennének?..én csak kettőt tudok,akik azok,vagyis hivatalosan is felvállalták :)
7/15 anonim 

válasza:

Igen,és a focisták 120%-a meg hüvelygombás!!Ezt nem tudtad?? XD
8/15 anonim 

válasza:

A pletyka nagyon hiteles forrás... :-(((
9/15 anonim 

válasza:

Nekem így hirtelen csak Martina Navratilova és Amelie Mauresmo ugrik be, akikről tudni, és ők sztem közel sem adják ki a 99%-ot :)
10/15 anonim 

válasza:

hát nemtom igaz-e ..mondjuk én is teniszezek de akk én abba az 1%-ba tartozok
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!