Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen tablettát szedjen?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen tablettát szedjen?

Figyelt kérdés
sziasztok! a barátnőm 16 éves lesz egy hónap mulva. Arra lennék kiváncsi hogy neki feltétlen elkell mennie orvoshoz hogy az irjon fel neki különféle fogamzásgátló tablettát? vagy elég ha az anyukájával elmegy és ő segit neki hogy milyet vegyenek?
2009. júl. 9. 10:33
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
51%

MINDENKÉPPEN doki. Tudod, nem játékszer a hormonális fogamzásgátló tabletta.

Arra azért kíváncsi lennék, hogy a 16 éves barátnőddel miért nem tudtok gumiban szexelni, ha már ilyen tökös legény vagy, hogy dugni azt tudsz.

2009. júl. 9. 10:41
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Fogamzásgátlót csak orvos írhat fel. A barátnődnek el kell mennie nőgyógyászhoz.
2009. júl. 9. 10:41
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Orvos írja föl és ő is dönti el.
2009. júl. 9. 10:52
 4/22 A kérdező kommentje:
ha paraszt vagy és oltogatni akarsz hogy igy tudok dugni meg ugy akkor köszi de inkább ne válaszolj, de azért a többi válaszért köszi:)
2009. júl. 9. 11:02
 5/22 anonim ***** válasza:
69%
Szeretem az ilyen felelősségteljes gondolkodást... A 16 éves barátnőd szedjen hormontartalmú tablettát, lehetőleg ne orvos írja fel neki, mert az ciki, aztán lehet csodálkozni, amikor jönnek a mellékhatások, meg trombózisa lesz, stb. Lehet, hogy a belső nemi szervei még fejlődésben vannak, vagy nem bírná a mája a gyógyszert, ezért van szükség orvosi vizsgálatra. De ez persze csekélység ahhoz képest, hogy neked kényelmetlen a gumi.
2009. júl. 9. 11:09
 6/22 A kérdező kommentje:
az ő ötlete volt, mivel én alergiás vagyok az óvszerre és nem tudok benne felállni, erről viszont én nem tehetek, és más fogamzásgátló modszerekről nem igazán hallottam ami rendszeresen védene, mer például az esemény utáni - jo rendben van csak 5 ropi egy darab és nem vagyok miliomos:)
2009. júl. 9. 11:11
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Esemény utáni??? Te tényleg hülye vagy.. Az sem játék, ahogy 16 évesen a fogamzásgátló tabletta sem..
2009. júl. 9. 11:32
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Kettőnk közül te vagy a paraszt ezzel a gondolkodással. Esemény utáni, mint fogamzásgátló módszer.. Te ostoba gyökér.

Az nem allergia, ha gumiban nem áll föl, tudod?

2009. júl. 9. 11:36
 9/22 A kérdező kommentje:
akkor mittudom én micsoda de nem tudok sajnos ellene tenni:/ vagy ha lehet akkor légyszives ird le, kösz
2009. júl. 9. 11:39
 10/22 anonim ***** válasza:
lehetséges h vki allergias a gumira. de az nem ugy jelenik meg h nem all fel, hanem viszket, vagy kiütések jelennek meg. a 72 oras tabi nem védekezés. ha nagyon sürgős, és nem marad mas, akkor be lehet venni. de egy évben csak kettőt lehet. az nem megoldas, tenyleg csak akkor ha nagy baj van. mondjuk én egyszer hasznaltam, nem lett tőle semmi bajom. de az is csak a szerencse. vannak amugy nem latex anyagu gumik is, olvass utana. a tablettat meg felirják 16 éves korban, de az a kérdés h valoban itt volt-e a szex ideje ha ennyire informálatlan vagy. ezt nem beszolaskent mondtam.
2009. júl. 9. 11:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!