Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindennap igényli! -én viszont nem! -mit tennél? -az én helyembe?

Ez egy jó nehéz kérdés, mert én is ugyanebben a cipőben vagyok! De nálunk nem, hogy napi egyszer, hanem többször :D.
Én megbeszéltem vele, és kerek perec megmondtam, hogy, én nem akarom ennyiszer. Megértette, -látszólag-, bár nyilván fennáll a veszély, hogy kielégítetlennek érzi magát, és másfele kacsingat. De akkor sem szexelek, ha nem akarok, csak azért, hogy......

nállunk is volt igy nagyábol 2 nap alatt 10x ment el én meg már annyira elfáradtam hogy nem is nagyon élveztem! én megbeszéltem vele hogy ez sok és én nem akarom ennyiszer és felfogta megérti igy heti 3-4 alkalom van ami böven elég!
ha meg neki több kell nem muszáj le feküdnöd vele használd a szád vagy a kezed ...

Igen, én is ezt a megoldást választottam.
Ha puncim már kivan a sok szextől, akkor van még a kezem és a szám is.
Igy nem érzi magát elhanyagolva sem, jó is neki- bár nem annyira, mintha velem lenne- de mégiscsak több mint a semmi :)

Megbeszélném vele, vagy máshogy elégíteném ki.
10:17, sztem azért pontoztak le, mert megerőszakoltad a barátodat :D

10:11 !
Önző vagy! Nem ez a módja....
Isten óvjon az ilyen barátnőtől!
Kérdező!
Néha önfeláldozónak kell lenni! Nem azt mondom hogy minden egyes alkalommal amikor neki kedve van és neked pedig nincs akkor tedd meg, de javaslom hogy minnél többször kedveskedj neki.
Ellenben a barátod soha sem lesz teljesen kielégülve, mutyiban megy majd a recskázás, és amiko már ez sem elég akkor megy a megcsalás egy olyan nővel akivel pótolni tudja a szexuális hiányát.

Nálunk fordítva van..Én igénylem,ő nem mindig.És megértem,ha fáradt,reggeltől estig dolgozik,vagy ha épp fáj vmije stb.
Sztem alap,hogy nem erőltetem rá a szerelmemre a szexet,ha ő nem akarja.
Nem lehet vele megbeszélni ezt?Félsz tőle,vagy mi a probléma?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!