Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szeretem ha a párom szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem ha a párom szex közben vibrátorral kényeztet! Nem fogja egy idő után azt gondolni, hogy Ő már nem elég nekem? Bár ő is nagyon élvezi.

Figyelt kérdés
2009. júl. 9. 07:16
 1/9 anonim ***** válasza:
hát nemtom, sztem az eredetit nem pótolja egy vibri ...
2009. júl. 9. 07:17
 2/9 anonim ***** válasza:
Az én Párom a vibrátorra úgy nézne szerintem, mint egy másik pasira..
2009. júl. 9. 07:43
 3/9 anonim ***** válasza:

az enyém sztem közölné,h vagy ő vagy a vibrátor...:D

sosem bántanám ezzel a lelkivilágát...

ha meg azt akarom,hogy mindenemben legyen vmi,akkor egyikbe bedugja,másikba meg az ujjai...

22/L

2009. júl. 9. 07:53
 4/9 anonim ***** válasza:
77%

Én férfi vagyok de sosem éreztem egy bakelit csövet két rúdelemmel ellenfélnek.

Én simán játszok a partneremmel ilyen játékokat és piszokul élvezem is.

Ez valami fóbia lehet pár pasinál, elég gáz, ha valaki úgy érzi, hogy egy vibráló plasztikdarab ellenfél lehet...

2009. júl. 9. 08:16
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok.

A vibrátor csak ugyan olyan huncut segédeszköz, mint más. Nyilván nem csak ezzel csináljátok (gondolom), igy nem hinném, hogy ez lelkivilágban, törést jelentene. Egy idő után, amikor a párok hosszabb ideje vannak együtt még jól is jön, 1-1 segédeszköz, szerepjáték, igy mindig tudtok valami újat, ismeretlent, izgalmasat nyújtani egymásnak.

Másrészről ez felvet, egy érdekes kérdést, ha már itt tetted fel.

Miért kérdezed ezt egy nyilvános oldalon, és miért nem inkább a pároddal beszéled meg, négyszemközt?

Nem vagytok olyan bizalmas viszonyba, vagy, úgy érzed, hogy ilyen dolgokról nem beszélhetsz vele?

2009. júl. 9. 09:37
 6/9 anonim ***** válasza:

ha a párod is élvezi, és ha a szex közben a párodat is kielégíted, akkor mi a gond? a szexben mindent szabad, amit mindketten szeretnétek.

különben én sem értem azokat a pasikat, akik féltékenyek egy tárgyra.

kellemes orgazmusokat kívánok! :)

2009. júl. 9. 10:09
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem minden nő ugyanazt szereti. Én nem értek egyet a vibrátorra féltékeny emberekkel. Ha még tud is róla. A pasinak is érdeke hogy jót élvezzen a nő. Szerintem nem fogja azt gondolni hogy ő kevés. Főleg ha azt nézzük hogy sok nő igényli hogy a csiklót és a hüvelyt egyszerre izgassák, farka meg csak egy van a férfinak:) igaz van keze is, de vibrátorral könnyebben megoldható. Te is nyujts neki plusz dolgokat a normál sexen kívül akkor meg főleg nem lesz kifogása :)
2009. júl. 9. 12:01
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
pasi vagyok. és igen! a vibrátorra úgy tekintenék mint konkurenciára és megkérdezném hogy ÉN miért nem vagyok neki elég?
2009. júl. 9. 13:34
 9/9 anonim válasza:
100%
Hat...szerintem is, vagy vibrator, vagy En..Te h neznel a baratod guminojere? :P Nem jonne, h kipukkanszd? :))
2009. júl. 9. 17:04

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!