Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kívánok hosszú ideje egy férfit. Lehet bajom abból, hogy nem tudom kiélni a vágyamat?

Nem egészség károsito maximum hangulat károsito :D
Mond neki hogy te is kivánod és mi lenne ha csak néhány dolog történne meg :)

az bizony elképzelhető. sőt, én a helyében biztos nem mennék bele úgy szexbe, hogy csak testi kapcsolatot akarok a másiktól, de viszont tudom hogy ő meg közben szeret. na de lehet hogy a férfi gondolkodás talán kicsit más átlagban. mert én lány vagyok.
20/L

De, lehet egészségkárosító.
Én hasonló cipőben voltam, egy idő után már nem ment a kaja, fogytam 7 kilót, az amúgy se nagy súlyomból, immunrendszerem legyengült, és minden influenzás nyavaját könnyebben elkaptam......
Aztán megkérdeztem magamtól! Mégis mitől félek? Mégis mitől félnek az emberek? Igy hát közöltem vele, AKARLAK!
És meg is kaptam.
Utána titta bolondnak éreztem magam, hogy gyakorlatilag belebetegedtem egy pasiba, és milyen egyszerű volt minden, csak én bonyolítottam túl.
ugyanebben a helyzetben voltam,vagyok, egy sráccal. én már jóformána falat kaparom...hál istennek már nem vagyok belé esve, de hihetetlenül kívánom őt. tudom h ő is engem, a probléma h bnője van...ez igencsak megnehezíti a dolgot. de mostmár feladtam és nem foglalkozom vele, próbálom kerülni, ami nem fog sokáig sikerülni, mivel az egyik rokonával vagyok együtt
próbáld meg magad túltenni rajta, egy idő után remélhetőleg elmúlik

Szerintem ne feküdj le vele,mert csak rosszabb lesz...
Mert szereted...És lehet,hogyha megkap,akkor már nem fogsz neki kelleni.Te meg szereted...Csak magadat tennéd tönkre:(
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!