Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Meg lehet-e növelni?!

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg lehet-e növelni?!

Figyelt kérdés

Maszturbálás közben igen hamar elmegyek, meg lehet valahogy növelni az időtartamot, hogy késöbb menjek el? 16/F

(Ez késöbb még ciki is lehet.)

2009. júl. 9. 00:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Maszturbálás közbe nézz ronda kövér nőket...attól lelankad kicsit és az izgultsági állapot is kicsit alábbhagy.Ezáltal kitolódik az ejakuláció ideje...később fogsz elmenni.---Nekem bejött 19/F
2009. júl. 9. 00:05
 2/4 anonim ***** válasza:

Amikor érzed, hogy közel vagy, kicsit dobd el, egy fél percre-percre. Aztán kezdd el megint és játszd ezt egy fél óráig legalább.

Én 13-14 éves korom óta így maszturbálok, nem tudom, hogy emiatt, vagy valami más miatt, de órákig bírom az ágyban ha akarom.

Az egész tréning és agykontroll kérdése szerintem.

2009. júl. 9. 01:49
 3/4 anonim ***** válasza:
jaja úgy csináld ahogy az előttemszóló vagy amikor érzed, hogy közel vagy akkor kezgy mély levegőket venni és számolj közben.
2009. júl. 9. 04:52
 4/4 anonim ***** válasza:
De a legjobb ténleg az ha eldobod énis úgycsinálom. Az eltemm szólónak igen ezért birod ien sokáig.
2009. júl. 9. 04:57

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!