Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Metélve is jó lehet a szex? Nem zavarja lányokat?
Figyelt kérdés
Sziasztok, az a kérdésem lenne,hogy fitymaszükület miatt lettem "metélve". Ez a dolog zavarni fogja a nőket,vagy nem igazan... Mennyire jobb így a szex..2009. júl. 8. 22:11
1/17 anonim 

válasza:

Tovább fogod bírni, csak előnyöd lehet belőle.
2/17 anonim válasza:
1általán nem zavarja öket, nekem is körülvan metélve fitymaszükület miattt, és van aki észre sem veszi, aki észrevette, ugyanugy élvezte a szexet, sőt.. tudd használni és akkkor jó vagy:P
3/17 anonim 

válasza:

Jó, csak zsidó dolog. Hogy most egészségügyi okból vagy vallás miatt vagy blankot f@szú, az teljesen lényegtelen. Nekem is ilyen problémám van, de pont ezért nem csináltatom meg. És most lehel lehurrogni... 20/F
4/17 A kérdező kommentje:
Egészségügyi miatt... Inkább élvezném mint hogy kinozzam magam..
2009. júl. 8. 22:18
5/17 anonim 

válasza:

Miazhogy.... sokkal jobb:P legalábbis szerintem
6/17 anonim 

válasza:

ha neked is ilyen problémád lenne rohadtul nem sexelnél.. a válaszom meg: nekem is emiatt lett megcsináltatva előny: sokkal tovább birom hátrány 1edül szarabb:P de nemvészes összességében megérte
7/17 anonim 

válasza:

22:17:
öreg, te simán debil vagy. korlátolt debil.
8/17 anonim 

válasza:

Nekem a párom(aki elvette a szüzességem) körül van metélve. Amikor először együtt voltunk, nem tudtam, hogy ő is "metélt". Ma már el sem tudnám képzelni az életem másmilyennel:D Sokkal tisztább így, nem lehet tőle elkapni a HPV-t, szexben pedig nagyon is jól teljesít, bár nincs összehasonlítási alapom.
9/17 anonim 

válasza:

Az én páromé is körülmetélt, és nem zavar, sőt, nagyon szeretem :)
10/17 anonim 

válasza:

Mi az, hogy nem lehet tőle elkapni a HPVt? Ne legyél hülye. Az, hogy sokkal kisebb az esélye még nem azt jelenti, hogy lehetetlen... sőt...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!