Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog ha péniszem ernyedt állapotban 6-7 cm ha feláll pedig 13-14cm?

Szerintem nem számit :P egyébként azt hallottam, hogy a női hüvely is kb ekkora...vagy ekörül van...
De én nem értem a pasikat...mindegyik nagyobbat akar, pedig az se mindig jó...mondjuk ha olyan 20 cm felett van azért pár pózban az már fájhat a csajnak...:P

A női hüvely 9-12 centi hosszú. Adott esetben lemérheted. :-) A pénisz be se fér teljesen, de ez nem is számít: a hüvelynek csak a külső harmada érzékeny, a belső egyáltalán sem. A lányok nem is érzik, amikor tampon van bennük, és ott belül annyira érzéketlen, hogy kisebb nőgyógyászati műtétet is el lehetne végezni odabent érzéstelenítés nélkül. Ráadásul a hüvely végén ott van a méhnyak, ami meg nagyon érzékeny. Vannak nők (köztük én is), akiknek fáj, ha a pénisz döfködi a méhnyakat, és nem kényelmesek a mély behatolású pozíciók épp ezért.
A fütyire visszatérve: minél kisebb ernyedt állapotában, annál nagyobbat nő, mire merev lesz, és minél hosszabb ernyedt állapotában, annál kevesebbet nő ahhoz képest. Komolyan, orvosok mondják ezt.
Nőként azt tudom mondani, hogy a méretben nem a hossz számít, hanem a vastagság, de ennél sokkal fontosabb az állóképesség és az, hogy hogyan tudod használni! :-) Semmire nem mégy egy 25 centis kolbásszal, ha két perc alatt elsül, ráadásul a lánynak sem tudsz élvezetet okozni vele.

Utolsó hozzászóló nagy igazságokat mond.
Annyit hozzáfűznék, hogy azért a nők pszichológiai okokból sokszor vonzónak találják a nagyobb szerszámokat és az elhangzottak ellenére vannak olyan nők, akik kifejezetten élvezik, amikor a méhüket megérinti egy.
Egy átlag farok egyébként 12-15 centi.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!