Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a barátomnak, hogy még nem nyultam "ott" férfihoz?
Figyelt kérdés
A barátom 20éves én 17 és ciki nem ciki de még nem vertem ki senkinek és orálisan sem elégitettem ki senkit..magyarul semmi érintkezésem nemvolt ugy pasival. ő az első KOMOLY barátom és szerintetek elmondjam neki h még nem csináltam?azt h szűz vagyok persze tudja.3 hete járunk és ő már megujjazott. ugy érzem elég béna vagyok aztsem tudom hogyan nyuljak oda neki. nem gáz ha elmondom h még nem csináltam? ő azt hiszi igen2009. júl. 8. 19:50
1/14 A kérdező kommentje:
Jah és ő már elég tapasztalt...
2009. júl. 8. 19:51
2/14 anonim 

válasza:

Szia! Szerintem mondd el neki. Nem szégyen. Jobb mintha bénáznál. Aztán majd elmondja h neki mi a jó:)
3/14 anonim 

válasza:

Nem ciki valld be neki nyugodtan :)
Örülni fog hogy öszinte vagy vele és hogy nem szégyelled.
És szerintem az elsö komolyabb alkalommal szivesen besegit majd kicsit :)
4/14 anonim 

válasza:

mond el neki, mert akkor érteni fogja a esetleges "béna"ságodat és megértő lesz veled szemben. ha nem mondod akkor meg azt hiszi hogy tényleg béna vagy.
5/14 anonim 

válasza:

Hát... én úgy sejtem, egyébként is rájönne :)) Szólj neki nyugodtan, hogy mondja el pontosan, mit szeretne. De könyvekben, meg a neten is lehet pár tippet találni :)
6/14 anonim 

válasza:

ugyan már, miért hinné azt, hogy már csináltad bárkinek is?
mondd el neki! nem olyan nagy dolog, majd segít benne, mit és hogyan szeret, ha már annyira tapasztalt.
7/14 anonim 

válasza:

Mond el neki!Senkinek nem jön ki a kisujjából hogy mit szeretnek a férfiak!És persze nem utolsó esetben minden férfi másképp szereti:)Igy könnyebb leülni megbeszélni a dolgot, mert igy ideges leszel ha vele vagy, és méginkább nem fog menni a dolog!Hidd el segiteni fog neked!
8/14 anonim 

válasza:

mond meg neki, hogy most egy ki segítségre van szükséged, mert ilyet még nem csináltál
9/14 anonim 

válasza:

Nyugodtan elmondhatod, nem szégyen, ha gyengéden csinálod neki biztos jól menne elsőre is.
10/14 anonim 

válasza:

A legjobb ilyenkor, amit én is szoktam.Lehúzod a nadrágját,boxert is, majd megkérded hogy mit szeretsz a legjobban. Ő elmondja, te meg csinálod.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!