Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elmondjam a barátomnak, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam a barátomnak, hogy még nem nyultam "ott" férfihoz?

Figyelt kérdés
A barátom 20éves én 17 és ciki nem ciki de még nem vertem ki senkinek és orálisan sem elégitettem ki senkit..magyarul semmi érintkezésem nemvolt ugy pasival. ő az első KOMOLY barátom és szerintetek elmondjam neki h még nem csináltam?azt h szűz vagyok persze tudja.3 hete járunk és ő már megujjazott. ugy érzem elég béna vagyok aztsem tudom hogyan nyuljak oda neki. nem gáz ha elmondom h még nem csináltam? ő azt hiszi igen
2009. júl. 8. 19:50
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Jah és ő már elég tapasztalt...
2009. júl. 8. 19:51
 2/14 anonim ***** válasza:
84%
Szia! Szerintem mondd el neki. Nem szégyen. Jobb mintha bénáznál. Aztán majd elmondja h neki mi a jó:)
2009. júl. 8. 19:53
 3/14 anonim ***** válasza:
84%

Nem ciki valld be neki nyugodtan :)

Örülni fog hogy öszinte vagy vele és hogy nem szégyelled.

És szerintem az elsö komolyabb alkalommal szivesen besegit majd kicsit :)

2009. júl. 8. 19:53
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
mond el neki, mert akkor érteni fogja a esetleges "béna"ságodat és megértő lesz veled szemben. ha nem mondod akkor meg azt hiszi hogy tényleg béna vagy.
2009. júl. 8. 19:54
 5/14 anonim ***** válasza:
84%
Hát... én úgy sejtem, egyébként is rájönne :)) Szólj neki nyugodtan, hogy mondja el pontosan, mit szeretne. De könyvekben, meg a neten is lehet pár tippet találni :)
2009. júl. 8. 19:56
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

ugyan már, miért hinné azt, hogy már csináltad bárkinek is?

mondd el neki! nem olyan nagy dolog, majd segít benne, mit és hogyan szeret, ha már annyira tapasztalt.

2009. júl. 8. 20:05
 7/14 anonim ***** válasza:
Mond el neki!Senkinek nem jön ki a kisujjából hogy mit szeretnek a férfiak!És persze nem utolsó esetben minden férfi másképp szereti:)Igy könnyebb leülni megbeszélni a dolgot, mert igy ideges leszel ha vele vagy, és méginkább nem fog menni a dolog!Hidd el segiteni fog neked!
2009. júl. 8. 20:08
 8/14 anonim ***** válasza:
mond meg neki, hogy most egy ki segítségre van szükséged, mert ilyet még nem csináltál
2009. júl. 8. 20:19
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan elmondhatod, nem szégyen, ha gyengéden csinálod neki biztos jól menne elsőre is.
2009. júl. 8. 20:24
 10/14 anonim ***** válasza:
A legjobb ilyenkor, amit én is szoktam.Lehúzod a nadrágját,boxert is, majd megkérded hogy mit szeretsz a legjobban. Ő elmondja, te meg csinálod.
2009. júl. 8. 21:05
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!