Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? Rámélvezett a barátom!
Figyelt kérdés
Lehet, hogy ez csak nekem furcsa, érdekelne a véleményetek. Ma reggel ruha nélkül ültem az ágyon (mivel nem szeretek pizsiben aludni, nem szándékosan vetkőztem le neki), nálam volt a barátom is. Megkérdezte, hogy mit szólnék, ha rámélvezne, én meg azt hittem, hogy viccel, gondoltam úgy sem tenne ilyet csak úgy. Mondtam, hogy örülnék, mert most erre nem tudom, hogy mit mondhattam volna. Erre beszéltem hozzá (mögöttem ült), egy darabig nem válaszolt, furcsálltam is, és hirtelen azt éreztem, hogy a hátamra élvezett... Hát mit ne mondjak, eléggé elcsodálkoztam, régóta együtt vagyunk, de ez nekem nagyon furcsa volt. Ő persze nevetett, és azzal védekezett, hogy ő megkérdezte, de én meg nem gondoltam volna, hogy tényleg képes rámélvezni. Esküszöm, hogy nem poén kérdés, tudom, hogy viccesen hangzik, de nekem nem volt az... Szerintetek ez normális? Előre is köszi a válaszokat.2009. júl. 8. 18:29
11/17 anonim válasza:
Hát már nem azért, de ott ültél előtte meztelenül, és még meg is kérdezte... kielégíted te a barátodat???
12/17 A kérdező kommentje:
Igen, kielégítem.
2009. júl. 9. 13:13
13/17 anonim 

válasza:

Szerintem semmi bunkoság nics benne örülj neki hogy kíván .mert azt írod régota együtt vagytok . Én jó éreztem volna magam te is még találhatsz ki hülyeséget és így bizti benne lenne.
14/17 anonim 

válasza:

Szia! Szerintem nem volt bunkó a barátod! Engem kifejezetten izgat ha a pasim rám élvez főként ha utána szét is keni rajtam az anyagot:-)))
15/17 anonim 

válasza:

ha az én csajom lennél ez mindennapos lenne:)csak én nem a hátadra verném:D
16/17 anonim válasza:
Szia. Szerintem olyan vagy, mint a Másnaposok 1. részében a fogorvos felesége a film elején. Nekem is volt már olyan barátnőm, aki nem szeretett sem magának sem másnak jót okozni, csuda tudja miért jó ez valakinek. Én például tökre nem bánkódnék, ha egy csaj "sunyin" hozzám dörgölné a tocsogó punciját, főleg ha a barátnőm és szeretem. Most komolyan, ott ülsz meztelenül, és csodálkozol hogy ez történt? Mégis csak férfi, ráadásul a barátod, és még szeret is téged. Szerintem legyél hozzá kedvesebb.
F/21
17/17 winR 

válasza:

Az én barátom azt szereti nézni, ha vibrátorral kielégítem magam és a vége felé ő meg ráélvez a p..cimra meg a vibrire.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!