Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mas lannyal is elofordul ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mas lannyal is elofordul ez szex kozben?

Figyelt kérdés
Az lenne a kerdesem,hogy mas lannyal is elofordul-e az,hogy szex kozben elkezd zsibbadni a keze,laba ,ajka?Nekem szinte mindig es nem vettem eszre,hogy az orgazmussal hozhato egybe a dolog.Egyszeruen szex kozben elkezdek zsibbadni.Neha nagyon zavaro,mert van,hogy mondanek valamit paromnak de zsibbad az ajkam es olyan furcsa erzes.Amugy mar nem vagyok olyan fiatal es tapasztalatlan sem e teren,erre a kerdesemre azonban meg nem kaptam valaszt,azert gondoltam megkerdem,hogy nalatok is elofordul-e.Koszi a valaszokat elore is...udv.)
2009. júl. 8. 17:34
 1/7 anonim ***** válasza:
64%
Igen, ez normális, ha olyan erős az orgazmusod.
2009. júl. 8. 17:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen, olyankor minden vér a medencéd köré gyűlik.
2009. júl. 8. 17:41
 3/7 anonim ***** válasza:

velem ritkán,de előfordul.

én sem kötném össze az orgazmussal , mert pár perc után elmúlik , és nincs közbe sem , utána sem orgazmusom...

volt hogy az egész kezem meg lábam lezsibbadt és egyszerűen nem éreztem ha hozzányúlok valamihez:D

nemtudom én sem mitől van , de biztosan normális:)

2009. júl. 8. 17:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem is lezsibbad a kezem és a lábam is.Sőt én még mikor hirtelen felálltam az ágyról szédültem is. Kicsit ijesztő volt.(első alkalom volt) L/17
2009. júl. 8. 18:21
 5/7 A kérdező kommentje:
nah akkor nem vagyok egyedul ezzel a dologgal ugy latszik;))
2009. júl. 8. 19:09
 6/7 anonim válasza:
nekem a fülem szokott bedugulni XD szóval sztem kinek hogy...
2009. júl. 8. 20:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia.ne aggodj ez biztos normalis h szinte mindenkinel tortenik zsibbadas stb.nallam is szinte mindig elojon a zsibbadas,s en sem tudok meg beszelni sem.mondtam a baratomnak is ezt,de azt mondta lehet csak bekepzelem,pedig nem igaz.szoval nyugi,altalanos...
2009. júl. 9. 13:09

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!