Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen amikor orális szeretkezés közben a szádba spriccel a barátod?
Olvasgatom néha néha a kérdéseket. Nekem is új dolog lenne még az orálisszex és kíváncsi vagyok.
Milyen amikor orális szeretkezés közben a szádba spriccel a barátod? Kell valamire ügyelni hogy ne menjen cigány útra mert amikor kézzel elégítem ki a barátomat igen erőteljesen spriccel és sok anyag jön belőle.
20/L

Nekem jó érzés.
Sokkal bizalmasabb dolog, mint élvezés előtt kiköpni a farkát. Ha nem akarsz félrenyelni, akkor tartsd egy kicsit a szádban,amíg sok összegyűlik (nem baj, ha kicsit kifolyik, a pasik többségének tetszik) és egyszerre nyelj. Ha viszont az ízét nem szereted, akkor a gyors nyelés a célravezetőbb.

Az íze jórészt attól függ, hogy mit evett a barátod. Gyümölcsöktől édeskés, ha dohányzik, attól lehet kesernyés stb.
És ha mondod a barátodnak, hogy jelezze, amikor készül elmenni, akkor nem fog váratlanul érni. Egy idő után pedig már te magad is érezni fogod, hogy mikor megy el. Csak figyeld és tanuld a reakciót;)

Ez a sörös példa nagyon ott van. :) Abszolút igaz. :)
Egyébként tényleg ne félj, nem fog olyan oltári nagyon spriccelni. Elsőre kicsit fura lesz, de nem azzal fogsz törődni szerintem, hanem örülni fogsz, hogy örömet okoztál. :) És semmi gusztustalan nincs abban, hogy lenyeled. Nem tudom mások mit izélnek ezen ennyit. :)

Na gyerekek először is szerintem sem gusztustalan.
Másodszor pedig nem fog váratlanul érni a dolog mert mielőtt elmegy vagy felsóhajt vagy vmi de ha nem akkor ha ráteszed a kezed a péniszére akkor érzed ahogy jön:D
Szal nyugi nincs gáz:D
Egyébként meg az íz tényleg embertől és attól függ hogy mit evett az nap:) pus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!