Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Milyen amikor orális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Milyen amikor orális szeretkezés közben a szádba spriccel a barátod?

Figyelt kérdés

Olvasgatom néha néha a kérdéseket. Nekem is új dolog lenne még az orálisszex és kíváncsi vagyok.

Milyen amikor orális szeretkezés közben a szádba spriccel a barátod? Kell valamire ügyelni hogy ne menjen cigány útra mert amikor kézzel elégítem ki a barátomat igen erőteljesen spriccel és sok anyag jön belőle.

20/L

2009. júl. 8. 13:55
 1/10 anonim ***** válasza:
64%
Nem próbáltam, szerencsére párom sem akar oda élvezni, én sem szeretném.
2009. júl. 8. 14:04
 2/10 anonim ***** válasza:
89%

Nekem jó érzés.

Sokkal bizalmasabb dolog, mint élvezés előtt kiköpni a farkát. Ha nem akarsz félrenyelni, akkor tartsd egy kicsit a szádban,amíg sok összegyűlik (nem baj, ha kicsit kifolyik, a pasik többségének tetszik) és egyszerre nyelj. Ha viszont az ízét nem szereted, akkor a gyors nyelés a célravezetőbb.

2009. júl. 8. 14:10
 3/10 anonim ***** válasza:
75%
Nekem is jó érzés, én nagyon szeretem. A praktikával kapcsolatban pedig az ellöttem levőhöz csatlakoznék.
2009. júl. 8. 14:24
 4/10 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm a válaszokat! Viszont igazából azt akartam tudni hogy amikor hirtelen erőteljesen kispriccel a cucc akkor az nem kellemetlen? Félek attól hogy ijedtemben félrenyelem vagy eleve miközben szopom belespriccel a torkomba én meg köhögök meg fuldoklok... Szokott ilyen lenni? És mi ez ellen a technika?
2009. júl. 8. 14:41
 5/10 anonim ***** válasza:
79%
Szia, nem ilyen nincs, mert lehet hogy úgy erősnek tűnik a spriccelés akkor azt hiszed hogy a szádban is,de ott nem tudod félrenyelni, lelassul, vagy hát nem érződik olyan nagynak. Én kb 3-szor csináltam, de legelőször majdnem hánytam, olyan sok volt, szerintem nem fog tetszeni, elég hülye íze van, meg nem kevés. Szerintem gusztustalan.
2009. júl. 8. 15:09
 6/10 A kérdező kommentje:
Nekem nem lenne gusztustalan :) Az ízét meg gondolom meg lehet szokni, mint azt már több barátnőmtől hallottam. Azért köszi, majd figyelek az elsőnél hogy ne ilyen nagy adagokban kapjam a "rossz ízt" :) De gondolom olyan ez a sperma dolog mint a sör. Amikor először megkóstolod kiguvvad a szemed hogy mi a fenéért isszák ezt annyian hiszen rossz íze van. De aztán minnél többet iszol sört annál jobban fog ízleni. Lehet hogy hülye példa volt de mindegy :D .
2009. júl. 8. 15:36
 7/10 anonim ***** válasza:
Ez így van! Gyakorolni kell az ízeket:)
2009. júl. 8. 16:51
 8/10 anonim ***** válasza:

Az íze jórészt attól függ, hogy mit evett a barátod. Gyümölcsöktől édeskés, ha dohányzik, attól lehet kesernyés stb.

És ha mondod a barátodnak, hogy jelezze, amikor készül elmenni, akkor nem fog váratlanul érni. Egy idő után pedig már te magad is érezni fogod, hogy mikor megy el. Csak figyeld és tanuld a reakciót;)

2009. júl. 8. 20:37
 9/10 anonim ***** válasza:

Ez a sörös példa nagyon ott van. :) Abszolút igaz. :)

Egyébként tényleg ne félj, nem fog olyan oltári nagyon spriccelni. Elsőre kicsit fura lesz, de nem azzal fogsz törődni szerintem, hanem örülni fogsz, hogy örömet okoztál. :) És semmi gusztustalan nincs abban, hogy lenyeled. Nem tudom mások mit izélnek ezen ennyit. :)

2009. júl. 8. 22:28
 10/10 anonim ***** válasza:

Na gyerekek először is szerintem sem gusztustalan.

Másodszor pedig nem fog váratlanul érni a dolog mert mielőtt elmegy vagy felsóhajt vagy vmi de ha nem akkor ha ráteszed a kezed a péniszére akkor érzed ahogy jön:D

Szal nyugi nincs gáz:D

Egyébként meg az íz tényleg embertől és attól függ hogy mit evett az nap:) pus

2009. júl. 9. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!