Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez most csikló orgazmus vagy nem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most csikló orgazmus vagy nem?

Figyelt kérdés
Mikor izgatom a csiklóm 2perc alatt vagyok azona ponton h uhh ez jovolt de pár másodperc után el is mulik és utána nagyon érzékeny.
2009. júl. 8. 13:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ha orgazmusod lesz, azt észreveszed..
2009. júl. 8. 13:42
 2/5 anonim ***** válasza:
nem mindegy. jó volt,nem...?
2009. júl. 8. 13:50
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség, mindig ezt írják, hogy akkor úgyis észreveszed, de érdekes módon Sz. Mikus Edit szexuálpszichológus ír egy blogot, amiben leírja, hogy lehet észrevehetetlen, kicsi is az orgazmus.

Na akkor mi van, kedves előző és a többiek ,akik szerint biztos tudja??

2009. júl. 8. 13:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Küldöm azoknak, aki szerint biztos észreveszed, ha az lesz, ezt cáfolja:

2006-08-04 12:46:00 - Sz. Mikus Edit

Csendes orgazmus

Térjünk vissza a megélt, de nem elvárásoknak megfelelő női orgazmus kérdésére

Több, mint negyedszázados praxisom során rájöttem arra, hogy sokkal több nőnek van orgazmusa, mint azt hiszik. (Írtam is erről már egy másik blogban.)

Ugyanis a nő testének jelzései arra utalnak, hogy az orgazmus megvolt, de csak csendben, alig észrevehetően, és egyáltalán nem az elvárásoknak megfelelően. (Ellenőrizhetően elszineződik a kis- és nagyajak, a csikló behúzódik az orgazmus pillanatában, a hasi vagy comb izmok rángatózni kezdenek, a test kipirul stb.) Lehet, hogy valakinél ez túl kis ideig tart, vagy túl kis intenzitással. Ezért az ilyen nők azt hiszik, hogy nem volt orgazmusuk, miközben volt, csak messze elmaradt a frenetikus tüzijátékszerű elvárásoktól, a hatalmas robbanásoktól.

Ráadásul ha az ilyen nőnek olyan partnere van, aki számon is kéri a fokozottabb orgazmust rajta, még az a kicsi is hamvadni kezd... Sok férfi azzal tetézi a bajt, hogy azt mondja partnerének: a többi barátnőmnek mind volt orgazmusa, csak neked nincs, és én már csak tudom milyen?... (Vajon honnan tudná?)

Tudomásul kell venni, hogy a nők hozzávetőlegesen 20 %-a nem képes az orgazmusra. Nem fizikailag, nem organikusan, hanem pszichésen, és nem is nagyon akar ezen változtatni, a férfiakat okolja, vagy utálja a szexet úgy, ahogy van... Kb. 20 %-nak van orgazmusa, csak messze elmarad az elvárásoktól, kb. 5-10 % remek orgazmus készségű és nem is tudja a többiek miről beszélnek, a maradék 50-55 % pedig képes arra, hogy némi kínlódás után megtanulja az orgazmust, de hullámzani fog az életében, és hol bejön, hol nem. Persze itt is a férfiakat okolják, pedig ők csak nagyon kis részben felelnek érte.

Ha egy nő belenyugszik abba, hogy ilyen szerény mértékű orgazmusa van, és a partnerét is megnyugtatja, akkor a feloldódás következtében az orgazmus készsége növekedni fog,és könnyen elképzelhető, hogy hangok kiadásával, némi tudatos rájátszással a jóval nagyobb érzés is kicsiholható.

Csak bátran hölgyek, nem görcsölni kell, hanem laza hozzáállással gyakorloni, és a reklamáló férfiakat leállítani...

2009. júl. 8. 13:56
 5/5 anonim ***** válasza:
nade ha valamit nem érez / vesz észre akkor az mióta van? mire emgy vle
2009. júl. 9. 01:49

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!