Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti hogy állnátok ahhoz hozzá, ha egy fiú nyalás vagy lovaglás megujjazná a popsitokat?
Figyelt kérdés
2009. júl. 8. 13:37
3/8 anonim 

válasza:

Hát nálam az első pettingnél probálkozott ezzel a barátom. Először attól féltem, hogy összetévesztette a hüvelyemet a popsilyukammal, (furcsállottam, mert messze nem én voltam az első lány az életében, míg nekem ő volt az első fiú) és mivel nagyon kényelmetlennek éreztem, nem lazultam el, csak simogatta kívülről az ánuszgyűrűmet, mert nem tudta bedugni az ujját. De aztán pár perc után szóltam, hogy ne haragudjon, de az nem a hüvelyem, ő meg azt válaszolta, hogy tudja, csak nagyon sok lánynak ez bejön, és gondolta, hogy kipróbálja nálam is. Hát én mondtam, hogy én örülnék, ha egy ideig ezt még hanyagolnánk. Később visszatértünk a témára, beszéltünk róla, és amikor előre tudtam, hogy mi lesz, nekem nagyon bejött :). De akkor tudtam, hogy mit akar. Én a helyedben nem ezzel indítanék egy lánynál sem, ha már hosszabb ideje együttvagytok, akkor lehet róla szó. De ha a lánynak nem jön be, nem kell erőltetni.
5/8 anonim 

válasza:

Ha épp nem fáj, akkor fantasztikus érzés tud lenni! :)
6/8 anonim 

válasza:

anális szex előtt mindig az ujjával tágitgat kicsit,de van h nyalás közben jut eszébe és ugy...én szeretem
22/L
7/8 anonim 

válasza:

Csak úgy váratlanul? Hát asszem meglepne :D
De amúgy jó dolog, nem értem miért kell mindenkit leszavazni, attól még mindenki ugyan úgy fogja élvezni. Aki eddig élvezte. A többiek meg irigykednek ;P
8/8 anonim 

válasza:

Hát án nem tudom...
Én tudom hogy undorító, de fürdés közben véletlenül már én is dugtam be magamnak (persze csak 1 centire), de nem élveztem különösebben...:S
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!