Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok! Hogy reagálnátok, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Hogy reagálnátok, ha egy nyilvános helyen, (park, strand, stb) meg látnátok egy masztizó pasit?

Figyelt kérdés
2009. júl. 8. 13:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
72%
undorító hogy a hajlamait nem zárt helyen éli ki :D
2009. júl. 8. 13:02
 2/14 anonim ***** válasza:
41%
elővenném a sokkolom és adnék neki felrázó örömöt. bár lehet hogy még élvezni is...
2009. júl. 8. 13:06
 3/14 anonim ***** válasza:
74%
Gusztustalan! Én már többször futottam utcai kéjenccel össze.
2009. júl. 8. 13:07
 4/14 anonim ***** válasza:
72%

Nagyon röhögnék:D

Bár egyszer amikor mentem hazafelé, egy pasas egy általános iskola elött verte a ... a kocsijában... Nah akkor egy kicsit lesokkoltam, csak akkor fogtam fel mit láttam amikor hazaértem.. OFF

2009. júl. 8. 13:29
 5/14 anonim ***** válasza:
61%
oda mennék hozzá és ha bejön akkor folytatnám neki én
2009. júl. 8. 13:31
 6/14 anonim ***** válasza:
95%
egy baráti párral megtörtént egy hasonló eset egy parkban. a srác valami miatt egy kicsit lemaradt, az egyik bokorból a csaj elé ugrott egy pasi és szétnyitotta a kabátját. Erra a csaj csak annyitt mondott: "Gyere Peti, ezt nézd meg, ilyet még nem láttál!" és elkezdettt röhögni. erre a pasi úgy elszaladt, hogy csak na. :)
2009. júl. 8. 13:39
 7/14 anonim ***** válasza:
93%

Olaszországban, éjfél után kint voltam tesómmal és unokatesómmal a tengerparton. Bemásztunk egy játszóparkba, ami zárva volt, odagurult biciklin a trambulin mellé egy hapsi, mi épp ugráltunk, erre el kezdte verni magának... :D Utána futottunk vissza a hotelig, meg sem álltunk, pedig elég messze voltunk és ott utol is ért minket :D Nagy élmény volt, utána fél óráig röhögtünk egy szökökútnál, miközben a homokot szórtuk ki a cipőnkből.

Másik a Duna-parton volt, két tesómmal sétáltunk egy elhagyatott környéken, na az inkább ijesztő volt, mint vicces.

Mindenesetre többet nem akarok látni, főleg egyedül nem :D

19/L

2009. júl. 8. 13:46
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

én a metrón is futottam már össze ilyenekkel többször is. ott állok az ajtó mellett és fél méterre tőlem a padlóra veri, miközben nyáladzva méreget.

kapott tőlem egy fáradt tekintetet, erre a következő megállóban kiszállt :D

2009. júl. 8. 15:21
 9/14 anonim válasza:
48%
helyben leszopnám
2009. júl. 8. 15:50
 10/14 anonim ***** válasza:

Én a HÉV-en jártam így, gyanútlanul bambultam, és oldalpillantásból láttam, hogy a velem szemben álló negyvenes pasinak furán jár a keze. Magamban még meg is jegyeztem, hogy úgy mozgatja a kezét, mintha épp kiverné, erre odapillantottam, és TÉNYLEG maszturbált, közben meg perverz mosollyal figyelt. Amikor azonban észrevettem, gyorsan leszállt (pont a Római fürdőnél állt a szerelvény).

Hát, eléggé ledöbbentem :O

2009. júl. 8. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!