Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Hogy reagálnátok, ha egy nyilvános helyen, (park, strand, stb) meg látnátok egy masztizó pasit?

Nagyon röhögnék:D
Bár egyszer amikor mentem hazafelé, egy pasas egy általános iskola elött verte a ... a kocsijában... Nah akkor egy kicsit lesokkoltam, csak akkor fogtam fel mit láttam amikor hazaértem.. OFF

Olaszországban, éjfél után kint voltam tesómmal és unokatesómmal a tengerparton. Bemásztunk egy játszóparkba, ami zárva volt, odagurult biciklin a trambulin mellé egy hapsi, mi épp ugráltunk, erre el kezdte verni magának... :D Utána futottunk vissza a hotelig, meg sem álltunk, pedig elég messze voltunk és ott utol is ért minket :D Nagy élmény volt, utána fél óráig röhögtünk egy szökökútnál, miközben a homokot szórtuk ki a cipőnkből.
Másik a Duna-parton volt, két tesómmal sétáltunk egy elhagyatott környéken, na az inkább ijesztő volt, mint vicces.
Mindenesetre többet nem akarok látni, főleg egyedül nem :D
19/L

én a metrón is futottam már össze ilyenekkel többször is. ott állok az ajtó mellett és fél méterre tőlem a padlóra veri, miközben nyáladzva méreget.
kapott tőlem egy fáradt tekintetet, erre a következő megállóban kiszállt :D

Én a HÉV-en jártam így, gyanútlanul bambultam, és oldalpillantásból láttam, hogy a velem szemben álló negyvenes pasinak furán jár a keze. Magamban még meg is jegyeztem, hogy úgy mozgatja a kezét, mintha épp kiverné, erre odapillantottam, és TÉNYLEG maszturbált, közben meg perverz mosollyal figyelt. Amikor azonban észrevettem, gyorsan leszállt (pont a Római fürdőnél állt a szerelvény).
Hát, eléggé ledöbbentem :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!