Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha összeveszünk akkor mindig szex a vége. Ez baj úgye? Mert nem beszéljük meg és megmaradnak a problémák.
Figyelt kérdés
Nálatok is szokott igy lenni??? Ez azt jelenti, hogy csak a szexről szól a kapcs. és nem szeretik egymást. Sokszor vitatkozunk mert a férfi akivel együtt vagyok keveset ér velem lenni . Én sokkal többet szeretnék vele lenni, beszélgetni, szex stb. Ha találkozunk ilyenkor nem szólok hozzá meg bunkó vagyok vele, de aztán megfogjaa kezem, megcsókol stb aztán szex. Igérget a helyzet nem változik megbocsátok, mert olyan jó vele a szex, hogy nem bírom ki nélküle.2009. júl. 8. 12:38
1/6 anonim 

válasza:

Lehet belőle jó szex-partner. Nagy szerelem nem.
2/6 anonim 

válasza:

Hát ez sexkapcsolat. Néha jó ha veszekedés után a sex. Kibékülés gyanánt, de állandóan NEM.
3/6 A kérdező kommentje:
Én úgy érzem szerelmes vagyok belé csak ő nem ér rá soha. Akkor ő nem szeret? Vagy velem is van gond?
Köszi a válaszokat!
2009. júl. 8. 12:43
4/6 anonim 

válasza:

Ebből lépj ki minél hamarabb, később meg fogod bánni, ha hagyod magad! Nyilvánvaló, hogy a pasinak csak arra kellesz, nem szeret igazán. Csak elvesztegeted rá az idődet, pedig ha szakítanál vele, biztos találnál helyette olyan férfit, akinek több ideje van veled foglalkozni és nem csak a veszekedés és a szex jelenti számára a kapcsolatot. Tudom, hogy nehéz, főleg ha jó vele a szex, de gondolj arra, hogy ez a kapcsolat gyakorlatilag már rég nem működik rendesen!
5/6 anonim 

válasza:

Egyszerűen tudja, hogy mindenre a szex a megoldás, mert neki is jó, te is megbékélsz. Neki ez így egyszerű, kell valaki, aki mindig ott van neki. Szerintem légy jó magadhoz és hagyd ott, minél hamarabb, mert nem szeret. Még akkor is, ha annyira jó vele, hosszabb távon csalódni fogsz. Ennyit meg nem ér meg.
6/6 anonim 

válasza:

Mi sex után veszünk össze:) Mennyivel jobb is az:)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!