Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdjem el az "orálra szokás" dolgokat?
Figyelt kérdés
Elnézést ha már ezerszer ki lett tárgyalva de mégis megkérdezném. 24 éves lány vagyok, eddig még sose csináltam "úgy" , de már nagyon szertném. Kicsit félek a dologtól, nem tudom miért. A kérdésem az lenne, hogy hogyan kezdjem el fokozatosan az orál témát? El akarok jutni arra a pontra, hogy ne undorodjak meg az az élvezzem amikor a szerelmem a számba élvez.
Kérlek segítsetek ebbe a tapasztalataitokkal, hogy el jussak arra a pontra!
2009. júl. 8. 10:30
1/5 anonim válasza:
Kb 8-10 kérdéssel a tiéd alatt van egy nagyon hasonló kérdés.
Ott egész jó tanácsokat adtak. Szerintem nézd meg
2009. júl. 8. 10:36
2/5 anonim válasza:
Annyira hülyeség már bocsánat h egy csomó ember erőlteti a dolgot közben tök undorítónak tartja.... Ha késztetést érzel, arra h SZERETNÉD csinálni, akkor egyszerűen kezd hozzá, jönni fog magától a dolog, de Google a barátod és a párod is segíthet. Abszolút nem kell a szádba élveznie. Én imádom csinálni a páromnak, de egyikünknek sem pálya h a számba menjen el. Egyikőtöknek sem lesz jó ha te nem élvezed...
2009. júl. 8. 10:51
3/5 anonim válasza:
Hello.Ne aggodj,en is ebben a cipoben jartam nemreg.A baratommal beszelgettunk errol,s idovel kialakult.Nagyon feltem tolle,de elosszor kezzel felizgattam,majd lassan haladtam lefele,puszilgatva a hasat mig le nem ertem.Egy kicsit eloszor en is undorodtam,de vegul eslore engedtem hogy a szamba elvezzen.Hanyingerem is lett,majdnem visszakoptem.Utanna idovel jobb s jobb lett,s mostmar meg elvezem is,mert latom hogy milyen boldog a baratom tolle.remelem segithettem kicsit.
2009. júl. 8. 10:51
4/5 anonim válasza:
Először én is undorodtam tőle, és én féltem is, hogy valamit elrontok. Én szépen lassan elkezdtem csókolgatni a mellkasát a barátomnak, majd egyre lejebb haladtam. Először csak puszilgattam körülötte, és amikor kezdtem megszokni ezt, akkor először megpusziltam a makkját, aztán először csak azt vettem be a számba. Első alkalommal ez untig elég is volt. Később egyre többet, de az elején nem engedtem, hogy a számba élvezzen, inkább kézzel fejeztem be. És az egyik ilyen alkalom után rávettem magam, hogy megkóstoljam a spermáját, és mivel nem tűnt vészesnek, legközelebb már engedtem, hogy a számba élvezzen. Szerintem a lényeg, hogy lassan haladj, és ha azt érzed, hogy nem szeretnéd csinálni, akkor ne csináld. Úgy a fiúnak sem élvezetes, ha közben grimaszokat vágsz az undortól.
2009. júl. 8. 13:01
5/5 anonim válasza:
az előttem szóló elég jól leírta:)
szerintem sokan vannak így,énis így voltam..
nem kell tőle félni:)
és ha úgyvan mond el a barátodnak,h még nemcsináltad..nem bűn,sztem meg fogja érteni,és értékelni fogja,h ő az első;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!