Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mitol van ez? Tapasztalatok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitol van ez? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

A baratommal mar par napja szeretnenk szeretkezni,de miutan odajutunk az aktushoz..az elojatek utan..ramjon egy szedules..van amikor hanyinger..szedules..

mitol van ez?

amiota elmult a menstruaciom most akartunk volna eggyutt lenni,szoval nem valoszinu a teherbeeses,meg amugyis gumival vedekeztunk,aktus utan pedig mindig megneztuk hogy nem e volt lyukas..

mitol lehet ez nalam?

2009. júl. 8. 09:44
 1/7 anonim ***** válasza:
még új a dolog lehet, h. izgulsz!!!:)
2009. júl. 8. 09:51
 2/7 anonim ***** válasza:
nincs baj a vérnyomásoddal?vagyis van valami egészségügyi problémád?
2009. júl. 8. 09:53
 3/7 A kérdező kommentje:

es ettol ereznem ezt?

mondjuk kb 3 honapja vesztettem el a szuzessegem..de eddig nem ereztem ilyet..max csak szedules

ez attol is lehet hogy jobban elveztem,jobban izgultam fel?es a szervezetem ezt hozta ki belolem?a szedules,hanyinger..ilyenek?

2009. júl. 8. 09:53
 4/7 A kérdező kommentje:

hath..nemreg egy jo ideig,aza napokig,akar hetekig is volt olyan,hogy naponta a szedultem

anyum is mondta,hogy az o koraban is igy erezte,de aztan elmult neki..ja es o volt dokinal(nogyogyasz) meg meg mashol is,es vegul az jott ki neki hogy verszegeny..

en is az lennek?

mar mondogassak nekem,hogy menjek vert venni,de en mikor vert vesznek szedulok,es el is ajulok..ezert nem szeretek menni..pedig tudom hogy tanacsos lenne..

2009. júl. 8. 09:55
 5/7 anonim ***** válasza:
tisztázni kellene hogy pontosan mitől is lehet,szóval vedd rá magad és menj el egy általános kivizsgálásra,valahogy kibirod a vérvételt is,közben gondolj arra hogy milyen jó lesz majd a szex ha jól érzed magad :)
2009. júl. 8. 10:19
 6/7 A kérdező kommentje:
tavaly voltam egy vervetelen,es akkor csak vas volt kicsivel tobb mint a lanyoknak altalaban..kb annyi mint a fiuknak,mas egyebet nem mutatott ki..ezer nem tudom mit csinaljak..
2009. júl. 8. 12:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Vedd komolyan, bármilyen sok nyűggel s jár, egy időben én is sokat szédültem, arra a háziorvos pár vizsgálat után adott gyógyszert, valamivel jobb lett. Majd visszatértek a tünetetek, de sokkal erősebben, eszméletvesztés, kórházbanébredés. Kiderült, h. a szívemmel nagyon nincsenek rendben a dolgok. Szóval ne ess az én hibámba, és menj orvoshoz!
2009. júl. 9. 22:08

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!