Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitol van ez? Tapasztalatok?
A baratommal mar par napja szeretnenk szeretkezni,de miutan odajutunk az aktushoz..az elojatek utan..ramjon egy szedules..van amikor hanyinger..szedules..
mitol van ez?
amiota elmult a menstruaciom most akartunk volna eggyutt lenni,szoval nem valoszinu a teherbeeses,meg amugyis gumival vedekeztunk,aktus utan pedig mindig megneztuk hogy nem e volt lyukas..
mitol lehet ez nalam?

es ettol ereznem ezt?
mondjuk kb 3 honapja vesztettem el a szuzessegem..de eddig nem ereztem ilyet..max csak szedules
ez attol is lehet hogy jobban elveztem,jobban izgultam fel?es a szervezetem ezt hozta ki belolem?a szedules,hanyinger..ilyenek?
hath..nemreg egy jo ideig,aza napokig,akar hetekig is volt olyan,hogy naponta a szedultem
anyum is mondta,hogy az o koraban is igy erezte,de aztan elmult neki..ja es o volt dokinal(nogyogyasz) meg meg mashol is,es vegul az jott ki neki hogy verszegeny..
en is az lennek?
mar mondogassak nekem,hogy menjek vert venni,de en mikor vert vesznek szedulok,es el is ajulok..ezert nem szeretek menni..pedig tudom hogy tanacsos lenne..

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!