Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex közben totál felizgulok a barátnőm hurkás hasának látványától és fogdosásától. Titeket is izgat a háj egy szép lány hasán?
Figyelt kérdés
2009. júl. 8. 09:37
1/12 anonim 

válasza:

ha ez igaz, akkor megnyugodtam, bár nem vagyok kövér szex közbe begyűrödnek a hasamon a kis hurkák :D 20/l
2/12 anonim válasza:
Én is szép lány vok hurkás hassal :D
Na, majd megkérdezem akkor páromat, izgatja e :D
mondjuk eddig nem mondta h szabaduljak meg töle. :D
3/12 anonim 

válasza:

nekem is szép arcom van, lehet ez tereli el őt arról a tájról, majd én is megkérdem, de sztem nem zavarja ettől nőies 1 nő, nem attól, hogy deszka...:D
4/12 anonim 

válasza:

Nem akarok senkit sem megbántani, de szerintem nem attól nőies egy nő, hpgy gyűrődnek a hurkák a hasán, azért ennyire nem kellene elszállni :) Persze olyan nincs hogy ne legyen valakinek egy kis hája sem, mivel egy bizonyos fokik ez tök természetes, viszont hogy valaki kifejezetten a gyűrődő hájat tekintse erotikusnak az eléggé lehangoló a számomra!
5/12 anonim 

válasza:

Ezentúl büszke leszek a hurkáimra.
7/12 anonim válasza:
Sztem ezt a képet te raktad fel Magadrol, s kiváncsi vagy rá mit szolnak hozzá..!
Hány kérdést akarsz még kiirni ezzel kapcs..?
8/12 anonim 

válasza:

Engem a hurkas has bizony nem fog, sőt. De hat izlések és pofonok szerintem normális ha valakit ez izgat. Amugy nem a nőiesség jele a hurkás has, mint azt az elobbiek irtak, de hat mindenki a sajatjat dicseri. Persze, h szebb egy vékony, karcsú derekú lány....mindenkinek viszont nem lehet olyan.
9/12 A kérdező kommentje:
Ez hülyeség. Nem azért nincs vékony derekú, lapos hasú barátnőm, mert olyan nem lehet mindenkinek. Hülyeség az is, hogy nyilvánvalóan a vékony a szebb.. Azért járok testesebb lánnyal, mert nekem a vékonyak egyáltalán nem tetszenek. Szóval szándékosan hajtok a párnácskákra és nem azért, mert nekem csak ilyen jutott. Ez korlátolt és ledegradáló felfogás részedről. Sorry, de volt már úgy, hogy azért nem jöttem össze egy amúgy csinos lánnyal, mert számomra sovány volt!!!
2009. júl. 8. 13:40
10/12 anonim 

válasza:

vékony lány vagyok,páromon vannak hurkácskák,de én imádom...
ő meg mindig azzal nyaggat h hizhatnék már kicsit..szoval nem teljesen igaz,h vékony lányok a jobbak...
kinek mi tetszik...
vagy 10kilo pluszt elfoganék ugy szépen elosztva mindenhova,de hiába tartok többhetes direktbe hizókúrát,deka se megy fel...
22/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!