Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a barátnőm átlagban 5-6 elélvez, de néha 8-szor is, amég én csak egyszer?

Figyelt kérdés
Ezt igazságtalannak tartom.
2009. júl. 8. 03:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
Talán mert nem nőböl vagy hanem férfiből?Én egy alkalommal max 3x tudok elmenni de az már nagyon durva míg a 3 egy csajnak megse kottyan
2009. júl. 8. 03:10
 2/11 anonim válasza:
63%

ja

végülis tarthatod igazságtalanságnak

a nők véreznek ők szüli kki a gyereket

..:D

2009. júl. 8. 03:17
 3/11 A kérdező kommentje:
najó, de a nők csak egyzser véreznek havonta, én meg naponta borotválkozom. és csak 1-2 gyereket szülnek, de mi 2-3 naponta szexelünk.
2009. júl. 8. 03:25
 4/11 anonim ***** válasza:
35%
Annak a felét alapból szinleli, ezt tutira megmondom neked, amugy te is elmehetsz 2x, csak kell egy félóra szünet.. Legalább...
2009. júl. 8. 03:35
 5/11 anonim válasza:
59%

ja

majd kiváncsi lennék hogy egy havi vérzést hogybirnál

2009. júl. 8. 03:39
 6/11 anonim ***** válasza:
95%

Szia!

Vannak ilyen nők, akiknek nagyon megy az orgazmus. Ennek örülni kellene, mert a párod legalább tuti elégedett (de mint valaki felvetette, annak a fele lehet, hogy tényleg csak színlelt). Sajnos vannak olyan nők akik pl. képtelenek az orgazmusra, vagy annyira nehéz kielégíteni, hogy hihetetlen, az már a rosszabbik véglet.

Viszont van egy olyan hormonális "zavar" is nőknél, ami végül is tekinthető betegségnek, hogy a legkisebb ingerre is orgazmusuk lesz. Kb fél éve láttam erről egy dokumentumfilmet a discoveryn, hogy ennek a zavarnak van olyan durva fokozata, hogy a nő napi szinten akár 30x is orgazmust él át a legkisebb ingertől is (pl kicsit megdörzsöli neki a nadrágja) és ebben szenvedő nők is megszólaltak, hogy ez mennyire kellemetlen, hogy mondjuk munkahelyen vagy a tömeg kellős közepén élvezéssorozat tör rájuk és komplett hülyét kell magukból csinálniuk.

A férfi biológiája meg olyan, hogy ha 1x megtörtént az elélvezés, utána kiszáll a vér a péniszből, tehát lelankad. Ezzel nem tudsz mit csinálni, ez evolúciós hagyaték :). Általában kell egy kb 15-20 perces szünet mire újra tudod kezdeni, mert az ondósejtek újratermelődésére idő kell és az bizony szükséges a merevedéshez.

Üdv,

Herbert

2009. júl. 8. 04:32
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Az élet és evolúció már csak ilyen "igazságtalan". Inkább örülj annak hogy ilyen sokszor el tud menni.
2009. júl. 8. 08:57
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos, hogy színleli a csaj. Én is gyakran elmegyek 5 perc alatt vagy sorozatban élvezek pár perces szünetekkel. Ez egy létező dolog. És ha valaki hamar élvez, akkor nyilván egy 40-50 perces együttlét során több is összejöhet.

A kérdezőt meg nem értem. Más pasi büszkén feszíteni, hogy ő milyen nagy kan, mert a csaját ennyiszer a csúcsra juttatja, Te meg inkább panaszkodsz, hogy neki miért több, mint neked. És kicsit buta is a kérdés, mert egyfelől ez biológia, szóval meg lehetsz sértődve a természetre, de akkor is ez van.

Másfelől meg a szex nem teljesítménykényszeres dolog, hogy ki élvez többet. Ha mindenképp az a célod, hogy te győzz az orgazmus versenyben, akkor javaslok egy guminőt. Garantáltan Te élvezel majd többször!

2009. júl. 8. 09:00
 9/11 anonim ***** válasza:

Ahogy itt előttem írták, valamit valamiért. A nők véreznek, a férfiak meg nem bírják a menetet :)

Arról meg nem a nők tehetnek, hogy a férfiak 2-3-szor akarnak szexelni naponta.

2009. júl. 8. 09:11
 10/11 anonim ***** válasza:
izé, 2-3 naponta akarnak szexelni :D de szerintem egyesekre az első is igaz XD
2009. júl. 8. 09:12
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!