Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bírom leszopni, mert undorodok ettől:S mit tegyek?
Most elöször probáltam, de lelkileg már jóval hamarabb készülgettem rá, de mégis belekezdtem és leálltam, mert hányingerem eltt, rosszul éreztem magam meg midnen bajom volt:S ez nem normális:S nem volt se rossz szaga, se semmije, csak egyszerűen a leblokkolás és kicsit talán még undorodtam is tőle.mit tegyek, hogy leküzdjem ezeket és kielégítsem?
ha nem megy, vajon megfogja érteni?
17/L

3:01: nagyon vicces....
utolsó hsz: hm csak belene harapjakXD csak vicceltem:) köszi atippet

Van egy tippem, elöször csak fogdosd sokszor, és érezd hogy miylen kemény, stb.
Szóval pár alkalommal csak tapogasd és fedezd fel, aztán jöhetnek olyan alkalmak amikor simogatod vele a melled stb, de még mindíg nem kapod be.
A következö alkalomkor pedig bekenheted vmi finomsággal amit szeretsz, pl méz vagy nutella vagy ilyesmi, és lenyalogathatod róla...
Az ezt követö alkalomra biztosan megjön a kedved ahhoz hogy bekapd!!
Ja és próbálj meg barátkozni a sperma ízével és állagával, ha kiverted a pasidnak, akkor izleld meg!!
Ha ezeket megcsinálod mielött élesben telelövi a szádat, akkor nagyobb élmény lesz neked is és nem a rosszullét fog késöbb eszedbe jutni róla!

Amúgy ha emiatt elhagy akkor annyit is ér, tod ez oylan dolog amit nem az elsö három hónap után szoktak csinálni, ehhez kell egyféle bizalmi viszony fennállása!!
Ez megalázó is lehet késöbb számodra...
Érezned kell a szövetséget kettötök között!!!
És nyugodtan nyalasd ki magad vele elötte, de mindenhol, haddszokja!!!
Legyél te a dominánsabb!!!
"Minden sikeres férfi mögött egy sikeres nö áll, amelyik mögött nem az b_u_z_i!"

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!