Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg neki, hogy szexelni akarok vele?
Figyelt kérdés
Van egy ffi, 25 éves, aranyos, tiszteli a nőket stb. Együtt dolgozom vele esténként, sokszor cirógatom a kezét, hasát a kocsiban amikor vezet, jól esik neki, de egyikünk sem beszél semmiről. Ő is szokott engem simizni. Már nagyon vágyom a testére, hogy mondjam meg neki? Arra is gondoltam, hogy egyszerűen megcsókolom, de picit tartok a következményektől.2009. júl. 8. 01:51
1/11 anonim 

válasza:

Milyen következményektől tartasz?
2/11 anonim 

válasza:

Közöld vele, hogy szeretkezni óhajtasz vele. a ffiak csak az egyenes beszédet értik.
3/11 anonim 

válasza:

ha a simogatas egy picit mereszebb lenne -elcsuszna-, akkor szerintem rajonne a ferfi, h mit szeretnel. Persze legalabb egy csok utan:)...
4/11 A kérdező kommentje:
pl, hogy az eddig kialakult "baráti" viszonyunkat elrontom vele...
2009. júl. 8. 01:59
5/11 anonim válasza:
Hát lehet ,hogy csak én vagyok így vele ,de nálam ,a szex nem fér bele egy baráti kapcsolatba. :D
Ha pedig ez a vonzalom nem csak egy irányú ergo ő is simogat ,akkor nem tudom mi a probléma.
7/11 anonim 

válasza:

"pl, hogy az eddig kialakult "baráti" viszonyunkat elrontom vele..."
Ne aggódj, ha lefekszel vele, akkor az el lesz "rontva" :P
8/11 anonim 

válasza:

bíz magadban mond el neki mit érzel stb... :)
9/11 anonim 

válasza:

Nem is tudom, ha engem valaki csak úgy cirogatna, akkor már nemcsak barátként gondolnék rá.
10/11 anonim 

válasza:

"baráti" viszonyunkat elrontom.
most barát vagy jó szex partner vagy a jövedőbelid?
csókold meg, aztán majd lesz valami. belehalni nem fogtok.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!