Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, gondoltatok már arra,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, gondoltatok már arra, hogy a legjobb barátotok titokban meleg és rátok masztizik?

Figyelt kérdés
2009. júl. 8. 01:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát ku*vára nem XDDD
2009. júl. 8. 01:13
 2/15 anonim ***** válasza:
82%
őhm... Nemnagyon. Szerintem az a homi, aki ilyenekre gondol..
2009. júl. 8. 01:15
 3/15 A kérdező kommentje:
Félreértesz, nem élvezettel gondoltatok-e rá, hanem gyanakodva, hogy "jaj ne, csak nem?" ;)
2009. júl. 8. 01:17
 4/15 anonim ***** válasza:
95%
Nem mert mindíg csajokról beszélünk ha szóba jön ilyesmi. Tuti nincs Homár pajtásom, úgyhogy nem is gyanakszom.
2009. júl. 8. 01:23
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Váá :D Eddig még nem :D:D
2009. júl. 8. 01:42
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van pár meleggyanús haverom, akiket szembesítettem is ezzel a gyanúmmal és tagadták a dolgot, pedig tudják, hogy nem vagyok homofób. Lehet, hogy csak beképzeltem a dolgot :/

De a kérdésben lévő jelenetre soha nem gondoltam.. Eww, gross.

2009. júl. 8. 02:14
 7/15 anonim ***** válasza:
96%
Én lány vagyok de egyik haverunk amikor a szülinapján berúgott megpróbálta lesmárolni a barátomat. Betudtuk az alkoholnak, de mióta ezt józanon is megtette egy fiúval "poénból" a barátom nem mer vele wc-re menni. :D
2009. júl. 8. 11:46
 8/15 anonim válasza:
64%
Hát nem de azért egy gyors és titkos menetre összejönnék vele...
2009. júl. 8. 15:54
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem azért, de mindenkinek van meleg ismerőse ez tény. Csak sokan jól titkolják, és nem észrevehető.

Egyébként hülye kérdés...egy meleg fiú masztizik a haverjára ha tetszik neki mint fiú...épp úgy mint egy hetero pasi a lány pajtására...szóval nézzetek csak körbe:)Mindenki mindent a piára fog amit nem merne megtenni józanul, én szerencsére megtettem józanul és leszartam hogy tetszik neki vagy sem...hát bejött a dolog, szóval nem bánom.Na pacsi

2009. dec. 25. 00:09
 10/15 anonim ***** válasza:
hát ha egy barádod meleg akkor arrol bisztos tudud mert észreveszed hogy nincs barátnője és nem néz úgy a lányokra mint te és nem ismerkedsz ijenekkel ha eg igen akkor meg eszembe se jutna ijen hogy rám gondol .
2009. dec. 30. 17:38
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!