Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem érez a barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érez a barátnőm engem szeretkezés közben?

Figyelt kérdés
Legtöbbször sosincs gond, minden stimmel, viszont havonta előfordul olyan hogy bármennyire is kíván, benedvesedik mégis egyszerűen nem érzi hogy benne lennék. Akármit csinálok semmit se érez. Ez nagyon bántja őt,de nem tudja hogy mitől van mert kíván, kezdeményez és nem érez semmit se ott.A választ előre is köszi
2009. júl. 7. 23:41
 1/7 anonim ***** válasza:
60%
lehet, hogy elötte egy nagyobb tárggyal kitágította
2009. júl. 7. 23:46
 2/7 anonim ***** válasza:
60%
Nagyon ki van tágulva,próbáljátok meg kutya pózban!!!
2009. júl. 7. 23:48
 3/7 anonim válasza:
31%
mert egy hód vagy
2009. júl. 8. 00:05
 4/7 anonim ***** válasza:

00:05 -> Te meg egy paraszt!!!!!!!!!!!

(amúgy szerintem is próbáljátok meg kutypózban ,vagy próbáld meg hogy nem izgatod fel annyira előjáték során ,és nem ujjazod meg csak a csiklóját izgatod..)

2009. júl. 8. 00:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Bocsi kutyapózt akartam írni:) (Sok sikert!!)
2009. júl. 8. 00:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy próbálja összeszorítani a hüvelyét. Nem kell ehhez semmi torna vagy valami, megy az ha akarja. Néha én is vagyok így, de akkor ezzel a módszerrel mindjárt érzem párom.
2009. júl. 8. 09:31
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát mindenhol vannak gyökerek, ezt a fórumot se kerülik el. Annyira kitágítva biztos nincs, a sajátomon kívűl semmi nem járt ott soha. Köszönöm az eddigi értelmes válaszokat
2009. júl. 8. 10:09

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!