Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi tevo legyek, nem kivanom a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tevo legyek, nem kivanom a szexet mar tobb partnerem ota? (eves kapcsolatok voltak, nem futo kalandok. )

Figyelt kérdés
2eves kapcsolatom romlott meg emiatt. Sajnos ha nagyon ritkan meg is kivanom a szexet,vagy beindulok,mire oda erunk,hogy legyen belole valami,elmulik. :( Szedek fogamzasgatlot,de mar eleg regota,szoval nem hiszem,hogy ez lenne az oka. Az elozo parommal sem voltunk tul sokat egyutt. Nagyon kellemetlen,foleg amikor a visszautasitasommal megbantom azt,akit szeretek. Mi tevo legyek?
2009. júl. 7. 23:21
 1/6 anonim ***** válasza:
menj el dokihoz!
2009. júl. 7. 23:28
 2/6 anonim ***** válasza:
49%
Biztos vannak olyan férfiak is, akik nem szeretnek különösebben kefélni. Amúgy létezik millió lehetőség, ahogy kielégítheted a partnered. Ha meg ezekhez "sincs kedved", akkor komolyabb a gond, mert ha nem akarsz testi örömöt szerezni annak, akit szeretsz, akkor valószínűleg nem is szereted igazán.
2009. júl. 7. 23:31
 3/6 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 23:31

bocsi, ez nem azt jelenti, hogy nem szereti.....ennek lehetnek egészségügyi okai is.

tehát dokihoz kell menni!!!

2009. júl. 7. 23:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia! Hiába régóta szeded a tablettát, annak bizony lehet ilyen mellékhatása, akármennyi idő után is. Szerintem vagy hagyd abba a gyógyszert, vagy írass fel másikat, ez valószínűleg megoldást jelenthet a problémádra. Üdv: egy egészségügyis. Ja és a tabletta abbahagyása előtt, ha így döntesz, beszéld meg a nőgyógyászoddal ennek a módját.
2009. júl. 7. 23:35
 5/6 anonim válasza:

Ez egy pszihés gond eredménye is lehet. Stresszes életnek egyik fő mellékhatása, mivel a szeretkezés is "fárasztó" dolog fizikailag, és az ember egyszerűen nem kívánja.

De egyéb gondok is lehetnek, ezért érdmes egy pszihológust megkérdezni erről. Emelett érdemes végig gondolnod, hogy a szeretkezés magát a cselekményt nem kívánod, vagy csak annak a "szokásos" módját? Esetleg próbáljatok ki szerepjátékot, vagy egyéb szexuális játékokat. De mindenféleképpen beszéld meg a pároddal, hogy ő mit mond az egészről.

2009. júl. 8. 00:00
 6/6 A kérdező kommentje:

-Sajnos van egy betegsegem,ami miatt szednem kell a gyogyszert,mert ez,amit kb.1eve szedek,legfokeppen a betegsegemre van,mint fogamzasgatlasra. Nem tudom a magyar nevet,es angolul sem tudom,hogy hogyan kell leirni helyesen. :(

-Probalkozni mar probalkoztam. Vettem mar annyi mindent es hasznaltuk is,de nem erzem izgatottabbnak magam miattuk,ertuk.

Talan megprobalom az orvost,viszont eleg kellemetlen egy ilyenrol beszelni egy vadidegennek. Azt sem tudom,hogy hogy kezdjem.

Minden esetre koszonom a tanacsotokat. Sokat segitett.

2009. júl. 8. 09:59

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!