Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tevo legyek, nem kivanom a szexet mar tobb partnerem ota? (eves kapcsolatok voltak, nem futo kalandok. )

A válasz megírásának időpontja: ma 23:31
bocsi, ez nem azt jelenti, hogy nem szereti.....ennek lehetnek egészségügyi okai is.
tehát dokihoz kell menni!!!

Ez egy pszihés gond eredménye is lehet. Stresszes életnek egyik fő mellékhatása, mivel a szeretkezés is "fárasztó" dolog fizikailag, és az ember egyszerűen nem kívánja.
De egyéb gondok is lehetnek, ezért érdmes egy pszihológust megkérdezni erről. Emelett érdemes végig gondolnod, hogy a szeretkezés magát a cselekményt nem kívánod, vagy csak annak a "szokásos" módját? Esetleg próbáljatok ki szerepjátékot, vagy egyéb szexuális játékokat. De mindenféleképpen beszéld meg a pároddal, hogy ő mit mond az egészről.
-Sajnos van egy betegsegem,ami miatt szednem kell a gyogyszert,mert ez,amit kb.1eve szedek,legfokeppen a betegsegemre van,mint fogamzasgatlasra. Nem tudom a magyar nevet,es angolul sem tudom,hogy hogyan kell leirni helyesen. :(
-Probalkozni mar probalkoztam. Vettem mar annyi mindent es hasznaltuk is,de nem erzem izgatottabbnak magam miattuk,ertuk.
Talan megprobalom az orvost,viszont eleg kellemetlen egy ilyenrol beszelni egy vadidegennek. Azt sem tudom,hogy hogy kezdjem.
Minden esetre koszonom a tanacsotokat. Sokat segitett.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!