Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nőhet a mell a spermától?
Figyelt kérdés
Furának tűnhet a kérdés, de egy cikkben olvastam, hogy a sperma olyan hormont tartalmaz, ami a női testben női hormonként viselkedik, ami a mell növekedését eredményezi, amennyiben nem a tápcsatornába kerül (mert ott lebomlik), hanem a véráramba. A cikket író orvos szerint ez úgy lehetséges, hogy a végbél elülső szakaszán tud felszívódni (mint a kúpok hatóanyagai), gondolom anális szexel megoldható.
Hallott már erről valaki? Esetleg tapasztalt valaki mellnövekedést?
2009. júl. 7. 21:11
11/17 A kérdező kommentje:
Én már kentem a mellemre, de attól nagyobb nem lett. Csak a bőr lett puhább és feszesebb
2009. júl. 7. 22:11
12/17 anonim 

válasza:

Tele van vitaminnal, úgyhogy biztos jó hatása van a bőrre kenve. De hogy nőne tőle... a hüvely "bőrén" azért megy át, mert az nagyon vékony, finom bőr, és nem szarusodik el. De a normál bőr más kérdés.
13/17 anonim 

válasza:

ha nőne,akkor már mindenki óriási cicikkel mászkálna itt :,nem kellene szilikon annyi csajnak,szerintem nem nő...
14/17 anonim 

válasza:

Szia! Igen, lehetséges. A tejelválasztó hormont láttam írtátok, nem tudom ez lenne-e ez a hormon, ami férfi spermából bejutva alakul át és okozza a mellnövekedést, én nem foglalkoztam soha ilyesmivel. Azért ezt megosztom veletek, hátha valakinek hasznára válik: a tejelválasztó hormon a laktotrop hormon, ez az adenohypophysis (agyalapi mirigy elülső lebenye) egyik gonadotrop hormonja, hat az ovariumra (petefészek), az emlőmirigyekre, illetve előkészíti a méh nyálkahártyáját. A többi adenohypophysis által termelt gonadotrop hormon nem hat a mellre, így ebben azért van ráció, hogy valószínű ez az a hormon. Emellet még az ösztrogénre tudok voksolni, ezt a tüsző hámja termeli, a méhizomzat gyarapodását, valamint a női nemi jelleg kialakulásáért felel, amiben benne van a mell is. A progeszteron is lehet ilyen alapon, ezt a sárgatest termeli, a méhnyálkahártyát készíti elő a megtermékenyített petesejt befogadására, az emlőmirigyek előkészítése a tejelválasztásra, valamint megakadályozza a terhes méh összehúzódását. Jajj és hogy ne kavarodjatok meg nagyon, az utolsó két hormon, amit említettem, a progeszteron és az ösztrogén, mindkettő az ovariumban termelődik.
15/17 anonim 

válasza:

Nemtom próbáljuk ki, jelentkező? xD
16/17 anonim 

válasza:

Igen tényleg nőhet. Barátnőm fogamzásgátlót szed ezért mindig benne élveztem el, punciba vagy popsiba és egy idő után mintha tényleg nőtt volna egy kicsit a melle. De ezt nem úgy kell elképzelni, hogy 3-4 alkalom után megnő, hanem mondjuk ha fél évig csináljátok akkor már észrevehető. De ez csak az én egyéni tapasztalatom.
17/17 anonim válasza:
Én 20 éve csinálom gumi nélkül, és nem nőtt a mellem... Kivéve terhességek, szoptatások alatt, de az nem ettől volt. :-)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!