Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zsibbasztottad el már a kezed, csak azért, hogy úgy érezd valaki más csinálja?
Figyelt kérdés
Az önkielégítésre gondolok. (Best of Family Guy's questions)2009. júl. 7. 20:25
2/15 anonim 

válasza:

nem értem a kérdést. ha elzsibbad a kezem, akkor nem tudok vele semmit sem csinálni. vagy van vmi olyan, amit még nem tudok? :)
3/15 A kérdező kommentje:
Ha elzsibbad a kezed, nagyon is tudsz vele mit csinálni. :) Csak nem érzed!
2009. júl. 7. 20:29
7/15 A kérdező kommentje:
Könnyen: Ráfekszel az alkarodra addig amíg el nem zsibbad. Nem próbáltam, de van hogy este arra ébredek hogy a kezemen fekszek és nem érzem.
2009. júl. 7. 20:58
8/15 anonim 

válasza:

szerezz egy barátnőt és utána már nem kell:D
9/15 anonim 

válasza:

ez hülyeség ! a zsibadásra figyelnék és így hogy lehetne kikapcsolni.
10/15 anonim 

válasza:

hát nemtom. Én még nem csináltam, de nekem is volt olyan hogy felébredtem, és nem éreztem a karom. Ugyanakkor még mozdítani sem bírtam. Felültem, megmasszíroztam és feléledt. De ha csak az alkarod zsibbasztod akkor lehet hogy bejön, arról nincs tapasztalatom.
Mért, te csináltál már ilyet?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!