Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi lesz velem? Nagyon megvagyo...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lesz velem? Nagyon megvagyok ijedve.18 éves srác vagyok. A péniszem 13 cm, vastagsága 3,5 cm mereven.

Figyelt kérdés

Emiatt nagyon megvagyok ijedve. Eljutottam odáig hogy elzárkózom a lányoktól a barátnő kérdésben. Mivel a mostani világban hamar eljutna a dolog a szeretkezésig!? Nagyon rossz érzés, mivel szeretnék családot, majd gyerekeket.

Mi lesz velem???

2009. júl. 7. 20:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
talán ne fújd fel ennyire a dolgot, és lesz családod. ennyi. ha valaki igazán szeret az nem a farkad mérete szerint fog dönteni. Ha meg a farok méret szerint dönt, akkor ő csak a szexet szereti nem téged
2009. júl. 7. 20:21
 2/13 anonim ***** válasza:
nem értem hogy mi a kérdés!! mi lenne veled ??
2009. júl. 7. 20:22
 3/13 A kérdező kommentje:

Hogy van-e esélyem a nőknél?

Amúgy a sportos alkat ellensúlyozná?

2009. júl. 7. 20:24
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Aki szeret, annak mindegy. Ha ügyes vagy az ágyban, és figyelmes, kedves az életben, akkor lesz feleséged. Nehogy azt hidd, hogy a méret annyit számít...

Egyébként meg ha a vastagsága 3,5 cm (tehát nem a kerülete), és ahhoz 13 cm, az teljesen jó méret.

2009. júl. 7. 20:27
 5/13 anonim ***** válasza:
jajj de kis izé vagy... a lányok nem olyanok, mint a fiúk, akiknek "csak a melle számít". Legalábbis engem nem érdekel, mekkora egy fiúnak. A kigyúrtságtól pedig undorodom. Amúgy nekem meg ronda a mellem... Az szerintem (éppen ezért) sokkal nagyobb hátrány... Úgyhogy te még örülhetsz.
2009. júl. 7. 20:28
 6/13 anonim ***** válasza:

Már megint farok téma... :D

Felejtsd el, azt, hogy e miatt bármi bajod lenne majd a sex folyamán, mert nem lesz semmi!

Nem a méret a lényeg! Azon tapasztalatnak kis ribiknek, akik azt mondják, hogy hú, minél nagyobb kell... Csak vagiznak!

Elmondom a dolgokat újra! A női hüvely 6-10 cm hosszú!

A G-pont 4-5 cm-re található! Nem kell a nagy farok, csak fájna a csajnak!

Családalapításra is bőven elég, hogy ekkora van, ne stresszelj rajta, csajozz be! :) Hajrá! :)

22/F

7/13 anonim ***** válasza:
100%
Tesó! U.a. a paramétereim. A kezed is kicsi ugye? Javaslom, hogy a kezedbe illő kezű lányt válassz. Csak keresgélj nyugodtan. Nekem van 1 boldog házasságom, 3 gyerekem, minden ok. Ok?
 8/13 anonim válasza:
az elsőnek igaza van, ha olyan csajjal vagy aki igazán szeret akkor mind1, hogy mekkora és attól még elfogad olyannak amilyen vagy. ha otthagy akkor meg kiderül, hogy nem szeretett annyira és adj hálát az istennek, hogy időben kiderült és vége lett.
2009. júl. 7. 20:29
 9/13 A kérdező kommentje:
Hát... A kezem nemigazán kicsi. A csuklóm közepétől a középső ujjam végéig 19 cm. Bár nem tudom hogy ez kicsinek számi-e .
2009. júl. 7. 20:47
 10/13 anonim ***** válasza:
Ez kicsi.
2009. júl. 7. 21:55
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!