Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tényleg csak partnerváltással...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg csak partnerváltással érhető el az orgazmus?

Figyelt kérdés
Most olyanok véleményére vagyok kíváncsi, akik hosszú próbálkozás után érték csak el az orgazmust. Segít a partnerváltás? Vagy egyéb praktika?
2009. júl. 7. 17:18
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
lazulj el :)
2009. júl. 7. 17:20
 2/9 anonim ***** válasza:
88%

Nalam a partner csere segitett. De ha szereted a parod akkor csak 'ez' miatt ne hagyd el, inkabb probalkozzatok tobbet, es ahogy irta az elso is, lazulj el :))

32/n

2009. júl. 7. 17:25
 3/9 anonim ***** válasza:
48%
1-2film aminek kb ez a cime "how to reach orgasm". különböző pozok.
2009. júl. 7. 17:33
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne hagyd el emiatt semmiképp, ha szeretitek egymást!

Nem olyan nagy tragédia, ha nem megy elsőre, másodszorra vagy még tizedszerre sem. Maszturbálásnál el tudsz menni? Ha igen, akkor a pároddal is működni fog. Sok türelemre van szükségetek, a párod részéről odafigyelésre. Próbálgassatok ki többféle pózt, esetleg tegyetek fel valami erotikus zenét, vagy gyújtsatok meg egy füstölőt, az is segíthet! Legyen jó hosszú az előjáték, hogy elég nedves legyél!

Először nekünk se ment tökéletesen a párommal (az esküvőnk után történt az első), de nem adtuk fel, nem is gondoltunk arra, hogy talán más partnerrel jobb lenne, hanem sokat gyakoroltunk, odafigyeltünk egymásra, és jónéhány együttlét után már sokkal jobban ment. 3 és fél éve vagyunk házasok, és még mindig nagyon szeretek vele lenni, fantasztikus az ágyban! A szeretkezést is gyakorolni kell, mint bármi mást, hogy jól menjen. Sok szerencsét, kívánom, hogy sikerüljön eljutnod a csúcsra azzal, akit szeretsz!

2009. júl. 7. 18:03
 5/9 anonim válasza:
100%
Szerintem nem kell elhagyni,a párod.Ne az járjon a fejetekben, hogy "úúú legyen orgazmusom",csak csináljátok.Vannak olyan pózok,amiknél később ejakulál a férfi.Szerintem ritka az ahol minden sex női orgazmussal végződik.Nekünk is volt ilyen problémánk,de ha nem az orgazmuson görcsölsz,hanem a szexre figyelsz,szerintem nem lehet baj.
2009. júl. 7. 18:03
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem így van!

Mi már vagy 20-30szor is biztos lefeküdtünk egymással, mikor végre nekem is sikerült az orgazmus. Azután majdnem mindig összejön, irtó ritka mikor nem.

Nekem lovaglópózban megy a legkönnyebben, habár már egyre gyakrabban el tudok élvezni más pózokban is. :)

Csak úgy csináld, mint amikor egyedül vagy, lazulj el és...élvezz!!! :D

2009. júl. 7. 18:56
 7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.igen egyébként az az érdekes, hogy egyedül sikerül.:)
2009. júl. 7. 21:20
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell hozzá partnert válatni.. én 5 éve vagyok együtt a párommal és csak pár hónapja sikerült elmennem... Nem adtam fel, folyton gyakoroltuk és kisérteletztük, hogy miylen pózban a jó nekem, milyen ütemben stb. És 4,5 év után végre sikerült:D Azóta egyre sűrűbben van vele orgazmusom. (persze egyedül mindig volt)

22/L

2009. júl. 7. 21:54
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
A nőknél az orgazmus fejben dől el, és tanulniuk kell, nem úgy jön, mint a pasiknál. Tehát válthatsz partnert, de nagy valószínűséggel ettől nem rendeződne a problémád. Szex közben kapcsold ki az agyad, magadra figyelj, azt csináld ami neked jó és ne akard görcsösen az orgazmust, csak lazíts és élvezd a helyzetet.
2009. júl. 7. 23:22

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!