Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az hogy maszturbálás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy maszturbálás közben jobban megtelik vérrel a péniszem mint szeretkezés alatt?

Figyelt kérdés
Sziasztok szeretném a segítségeteket kérni.Párkapcsolatban élek 2 éve,de most egy ideje különköltöztünk a párommal mert neki otthon kell segítenie.Az a helyzet hogy én szinte egy napot sem birok szex nélkül és néha tudok úgy is maszturbálni hogy két óráig is (filmnézés közben) hogy nem megyek el.De észrevettem hogy néhe sokkal jobban megtelik a péniszem vérrel mint szeretkezés alatt.Miért van ez?? 19/F
2009. júl. 7. 17:06
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Talán nem benned van a hiba, hanem a párodban. Sztem az, hogy mennyire telik meg a péniszed vérrel attól függ legfőképp, hogy mennyire vagy izgalmi állapotban, és ez általában partner függő, hogy mennyire tud felizgatni, és mennyire kívánod őt. Lehet egy sima maszturbálás közben képes vagy jobban felizgulni, mint amikor a pároddal vagy. Próbáljatok ki új dolgokat, vigyetek egy kis kalandot a szexbe, hátha ez segít.
2009. júl. 7. 17:12
 2/3 anonim ***** válasza:

egyrészt hosszabba az ingerlési idő, másképp, meg te saját magadnak szorítod, és azáltal megakadályozod, hogy vissazmennejen a vér....hasonló, mint a péniszgyűrű :)

kellemes élvezkedést :)

2009. júl. 7. 18:09
 3/3 anonim ***** válasza:

jobban gerjedsz a tvbem levo nokre mint a bnodre, termeszetes hogy jobban bird a maszturbalast, hisz nincs ott senki hogy tapogathasd es fogdoss ezert nem mesz el olyan koran

fatercosta

2009. júl. 7. 18:57

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!