Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! A ti barátnőtök mennyire erőszakos a szexben?
Figyelt kérdés
Az én barátnőm nagyon erőszakos, ez néha már kellemetlen. Ti hogy vagytok ezzel?2009. júl. 7. 16:36
1/18 anonim 

válasza:

Miben nyilvánul meg, hogy erőszakos? Miket csinál?
2/18 anonim 

válasza:

ha azt írjuk hogy nem erőszakos akkor, ott hagyod.
és ha azt írjuk hogy erőszakos, akkor megnyugszol hogy nem csak a te barátnőd ilyen. mond meg neki hogy ez neked kellemetlen és szakítsatok ha máshogy nem megy.
3/18 anonim válasza:
Nincs barátnőm nekem. De mit jelent, hogy "erőszakos a szexben"?
4/18 anonim 

válasza:

Leírnád pontosabban mint jelent hogy nagyon? Mert ha kicsit erőszakos az izgató, de ha túlzásba viszi az már nem annyira... Szóval le kéne írnod mit is csinál pontosan.
6/18 A kérdező kommentje:
Pl.: harapdál, elég hosszú a körme és szex után a hátam szinte véraláfutásos, olyan mint egy hentes!
2009. júl. 7. 16:41
7/18 A kérdező kommentje:
Persze, én is szeretem ha KICSIT durvább, de ez már nekem is sok :D
2009. júl. 7. 16:42
8/18 anonim 

válasza:

Jaj, bárcsak lenne egyszer ilyen nőm. Én állandóan azokat fogom ki, akik csak fekszenek és alig mozognak.
9/18 anonim 

válasza:

Hát akkor miért nem szólsz neki, hogy ne durvuljon ennyire? Mert ez neked már nem esik jól. Ha meg nem fogja fel akkor felejtős a csajszi...
első is én voltam
10/18 anonim 

válasza:

Nekem a bal herém bánta a volt barátnőm ténykedését. Egyszerűen szájjal letépte. Csak pislogtam. De aztán nevettünk és folytattuk, szóval normális, ez még belefér.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!