Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok lányokról fantáziálni? Ki is próbálnátok egy másik lánnyal?

Ki, valójában a női test sokkal szexibb szerintem mint egy férfié, hetero vagyok, mielőtt esetleg leszbikusnak pescételnek. Sokkal izgatóbb, és igen eszembe jutott már ikyesmi, de nem komolyan.
Shk.

Ezzel énis igy vagyok. Énis sokkal eesztétikusabbnak találom a női testet. Egyszer volt egy párkapcsolatom lánnyal, 2 hónapig tartott, de szex miatt szétmentünk. Sajnos a heteroszexuális szokásaim miatt nagyon hiányzott a szex pasival (vulgárisan a pénisz), ugyhogy hiába volt teljes a harmónia közöttünk, én nem találtam sajnos meg a számításom azzal a lánnyal.
Mielött ugy gondolnátok, nem már 15 fölött voltam akkoris, ugyhogy nem egy tinédzser próbálkozás volt.
Azóta pasim van, igy harmonikus a kapcsolatom, de még mindig megnézem a szép lányokat. :)
28L

16:15-ös vagyok
nem 15 hanem 25 fölött voltam, :D

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!