Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő? 19éves srác vagyok kis pénisszel, nem tudom egyedül behelyezni a vaginába a péniszem . A nagy pocakom korlátoz ebben. A b. nőm se tud segíteni.
Figyelt kérdés
A barátnőm 18 éves de szűz, párszor próbálkoztunk a sex-el , nem sok sikerrel. De végül is már Ő sem szűz.2009. júl. 7. 16:02
1/9 anonim 

válasza:

hát ez csunya dolog a részemről, de adj le pár kilot.
2/9 anonim 

válasza:

igazából énis ezt tudom javasolni, ez tűnik a legjobbnak, és az egészségedre is befolyással lenne.
vagy esetleg vmi más pózban próbáljátok, esetleg lovaglóban?
3/9 anonim 

válasza:

Véletlen nem pest megyei vagy?...
4/9 anonim 

válasza:

"A barátnőm 18 éves de szűz" - "De végül is már Ő sem szűz"
???
5/9 anonim 

válasza:

tessék fogyózni, ha eltűnnek a zsírpárnák, már enm lesz olyan kicsi a farkad
6/9 anonim 

válasza:

Fekudj a hatadra, es o huzza magaba a ferfiassagod lovaglo pozban. Hajra!
7/9 anonim 

válasza:

utolsó hozzászóló, gratulálok, megvillantottad az értelmi szintedet.
miért ne lenne? lehet, hogy benne több értelem és érzés van, mint benned, erre nem gondolsz, nem minden a külső
én is azt szeretném havasolni, hogy egy pár kilót dobj le magadról diétával, és akkor nem lesz gond, te is jobban fogod magad érezni a börödben.
8/9 anonim 

válasza:

Csak irigykedett, mert ezek szerint neki nem jut :D
Amúgy tényleg, állj neki gyúrni keményen!
9/9 anonim 

válasza:

Nem kell ahhoz diéta! Csak egy kis tapasztalat,amit gyakorlással fogtok megszerezni. Próbálkozzatok,szerintem itt csak annyi a baj,hogy szüzek vagytok. Más szüz pároknak sem megy egyböl,akik nem rendelkeznek felesleggel...csak hajrá! =)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!