Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig barja a pasitok?
Figyelt kérdés
Sokan írjátok h egy együtlétnél akár 3x is eltudtok élvezni! De a barátotok mennyi ideig bírja? Vagy ti tudjátok már ennyire irányítani az orgazmusotokat? Lányok kb mennyi idő kell egy orgazmushoz?2009. júl. 7. 15:32
1/8 anonim 

válasza:

A jó szex kb. félórás. Ahhoz, hogy el tudjak menni, nekem úgy 5-10 perc kell a megfelelő pózban és a megfelelő módon.
2/8 anonim 

válasza:

Nekünk elöjátékkal együtt 1 orás:P
De pasim mindig hamarabb elmegy mint én ...
3/8 anonim 

válasza:

Előjátékkal együtt az elejétől addig, amíg újra meg tudok mozdulni több, mint egy óra, de maga az aktus ritkán tart 10 percnél tovább.
4/8 anonim 

válasza:

Élőjátékkal olyan háromnegyed óra, ebből fél óra a szeretkezés de igazából kb addig bírná, ameddig akarja. Az én páromnak nem kellemes, ha orgazmus után tovább "piszkálom", úgyhogy nálunk csak egy menet van. De én ezt egyáltalán nem bánom, így is tökéletes.
5/8 anonim válasza:
változó...van amikor 10perc, de van amikor órákig bírja, ami nem mindig jó....
6/8 anonim 

válasza:

Attól függ, mikor voltunk előtte együtt. Ha mondjuk egy hétig nem, akkor 10 percig is alig bírja és sokszor meg kell állni közben, de ha már sűrűbben vagyunk együtt, akár órákig is.
7/8 anonim 

válasza:

jólvan nekem meg a reggeli fogmosástól az esti szexig 15 óra
8/8 anonim 

válasza:

változó...ha nem voltunk együtt pár napig,vagy van előtte elég sok orális szex,akkor pár perc is elég...de nemegyszer volt már arra is példa,hogy fizikailag hamarabb fáradtunk ki,minthogy elment volna...az átlag a fél-egy óra
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!