Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbántátok az egyéjszakás kalandjaitokat? Mit gondoltok azokról akiknek több is volt?

Egyrészt, lehet, hogy valami olyanra vágyik amit otthon nem kap meg.
Másrészt, túl nagy az étvágya és lehetetlen kielégíteni.
Harmadrészt, elítélem mert veszélyes, és nem egy erkölcsös nőhöz illik.

Nem feltétlenül bántam meg, de van olyan mit ezért elfelejtenék. :)
Nekem több is volt, számszerint 5. Nem hiszem hogy joga lenne bárkinek is bárkit elitélni amésikat az egyéjszakás kalandjainak száma alapján.

szám szerint nekem is 5 volt..
hat ebböl kettöt megbántam a többivel nem volt semmi gond :D
mindegyiket élveztem kivéve egyet..
nincs semmi rossz az egyájszakásba.. csak nem szabad tulzásba vinni :D

Nekem is volt pár, és egyet sem bántam meg. Ez számomra két ember szexuális egymásra találása, ami legtöbbször egy alkalomra szól, bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy két ilyen egyéjszakásból több éves kapcsolatom is lett.
A minden héten egyéjszakázás viszont nem egészséges, egyrészt nagyon hamar leharcolódik tőle az ember, másrészt a hírnevének sem használ. Módjával kell csinálni:)

volt jópár,de meg nem bántam...kellettek ahhoz,hogy rájöjjek,hogy egyik se ért semmit,és fix kapcsolat kell...Ezek nélkül az egyalkalmas pasik nélkül lehet most azon gondolkodnék,hogy "élnem" kellene még,és végigdugatni magam a fél várossal...szexuálisan semmi kielégitőt nem nyujtottak,de a lelkemnek,az énemnek jot tettek...
22/L

én sem bántam meg.volt pár,de akkor arra volt igényem,nem egy kapcsolatban szüttyögésre.Tudom,mert próbáltam normális kapcsolatot is kialakítani, lehet,hogy rossz emberekkel próbálkoztam,de akkor az idegesített.
Egyéjszakásnál meg nem volt nyüglődés,szeretlek meg találkozzuk még meg mittomén....Reggel egy kávé,cigi és mindenkinek ment tovább az élete...Nem kell ezt szerintem agyongondolni,ja és lány vagyok,akinek mára normális kapcsolata van...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!