Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyire befolyásolja az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire befolyásolja az erekció elérését ill. nem elérését az érzelmi állapot férfiaknál? Normális az, hogy szex közben "meghal" az erekció (legyen az norm. Szex vagy orál! )?

Figyelt kérdés
8 évig voltam az exbarátnőmmel együtt. Soha nem volt probléma az erekcióval.Most összejöttem egy másikkal,de előfordul, hogy fel sem áll, vagy szex közben "meghal"!Normális ez? A csaj tök állat, minden haverom csak a szerencsémet emlegeti. Hogy nőknél ennyire összefügg az érzelmi állapot a szexxel azt rég tudom, de hogy van ilyen férfiaknál is? Mindig is azt hittem, hogy a férfiak lehetnek hidegek, mint a jég, de ha kanosak, mindegy, hogy hol és kivel... Köszönöm a véleményeket...
2009. júl. 7. 14:47
 1/6 anonim ***** válasza:
90%
egy barátommal ugyan ez volt a helyzet.. 3évig volt egy barátnője. az új barátnőjére egyszerűen nem állt fel neki, pedig azzal a lánnyal sem volt semmi gond. valószínűleg még kötődsz az exedhez, ami nem csoda 8 év után.. úgyhogy szerintem semmi probléma nincs veled, ne aggódj.
2009. júl. 7. 14:54
 2/6 anonim ***** válasza:
90%

tévhit! Nektek férfiaknak,legalább is sok férfinak igen is kell érzelmi indíttatás a szexhez. Nem tudom mennyire szereted a mostan párodat vagy bízol benne, lehet ezek a kiváltó tényezők, vagy tudat alatt valamiért nem kívánod.

Minek után gondolom abból a korból kinőttél, hogy félj a szextől vagy netán teljesítménykényszered legyen, de akár ez is lehet, nehogy csalódást okozz ennek a nagyon jó nőnek, mert az ciki lenne. Szal ez is lehet

27/L

2009. júl. 7. 14:55
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát öcsém velem is volt már ilyen, de rájöttem, hogyha minél több csajt elkapok, visszatér a vágyam is! Mostmár minden nőt megnézek, és működik! A vágy a lényeg. El kell felejteni a régit, ne emeld piedesztálra. Rakd be a többi ez is megvolt csaj közé.

P87

2009. júl. 7. 15:01
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Van ilyen, velem is ez volt...
2009. júl. 7. 15:08
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Velem is volt ilyen, egy 3 éves kapcsolat után. Már volt 2 egyéjszakás kapcsolatom is, de nekem is "meghalt" közbe. Hát szívás, de ez van :D
2009. júl. 7. 15:51
 6/6 anonim válasza:

sziasztok!

ne haragudjatok nem akartam új kérdést megnyitni, de azt hiszem, pont ide passzolhat az, amit meg szeretnék kérdezni.

mitől lehet az, hogy az "első" érzelmi alapú szeretkezésemnél "teljesen" leblokkoltam, nem éreztem saját magam,(olyan volt mintha nem is "álltam" volna) olyan volt, mintha valamiféle más "állapotba" kerültem volna, létezik, hogy ez a "mély" érzelmek miatt történt meg? A leányzónak előre be is jeleztem ennek esélyét, magamat ismerve, mivel az első csóknál ugyanilyen "érzések" jöttek rám (ezzel a lánnyal), de ő mégis "zokon" vette a dolgot...és úgy veszem észre el is hidegült tőlem...

előtte voltam lánnyal, de csak "egyéjszakás" szinten, érzelmek nélkül, akkor nem volt ilyen probléma...nem tudom esetleg tudna valamelyikőtök véleményt vagy "diagnózist" felállítani ha kérhetném.

köszönöm előre is

24/F

2009. okt. 27. 14:43

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!