Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire befolyásolja az erekció elérését ill. nem elérését az érzelmi állapot férfiaknál? Normális az, hogy szex közben "meghal" az erekció (legyen az norm. Szex vagy orál! )?

tévhit! Nektek férfiaknak,legalább is sok férfinak igen is kell érzelmi indíttatás a szexhez. Nem tudom mennyire szereted a mostan párodat vagy bízol benne, lehet ezek a kiváltó tényezők, vagy tudat alatt valamiért nem kívánod.
Minek után gondolom abból a korból kinőttél, hogy félj a szextől vagy netán teljesítménykényszered legyen, de akár ez is lehet, nehogy csalódást okozz ennek a nagyon jó nőnek, mert az ciki lenne. Szal ez is lehet
27/L

Hát öcsém velem is volt már ilyen, de rájöttem, hogyha minél több csajt elkapok, visszatér a vágyam is! Mostmár minden nőt megnézek, és működik! A vágy a lényeg. El kell felejteni a régit, ne emeld piedesztálra. Rakd be a többi ez is megvolt csaj közé.
P87

sziasztok!
ne haragudjatok nem akartam új kérdést megnyitni, de azt hiszem, pont ide passzolhat az, amit meg szeretnék kérdezni.
mitől lehet az, hogy az "első" érzelmi alapú szeretkezésemnél "teljesen" leblokkoltam, nem éreztem saját magam,(olyan volt mintha nem is "álltam" volna) olyan volt, mintha valamiféle más "állapotba" kerültem volna, létezik, hogy ez a "mély" érzelmek miatt történt meg? A leányzónak előre be is jeleztem ennek esélyét, magamat ismerve, mivel az első csóknál ugyanilyen "érzések" jöttek rám (ezzel a lánnyal), de ő mégis "zokon" vette a dolgot...és úgy veszem észre el is hidegült tőlem...
előtte voltam lánnyal, de csak "egyéjszakás" szinten, érzelmek nélkül, akkor nem volt ilyen probléma...nem tudom esetleg tudna valamelyikőtök véleményt vagy "diagnózist" felállítani ha kérhetném.
köszönöm előre is
24/F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!