Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan beszéljem ezt a problém...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan beszéljem ezt a problémát meg a párommal? Unom, hogy nem hagy elélvezni.

Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedek egy éve mert az elején mesélte, hogy nem szereti gumival és én se. Az elején mégis gumival szexeltünk pedig tudhatja, hogy megbízhat bennem. Legalábbis én megbízom benne, és ha már gyógyszerrel tömöm magam akkor jó lenne gumi nélkül szexelni. Mostanában gumi nélkül szexelünk de nem hajlandó elmenni bennem, mindig szájjal elégítem ki vagy mellemre megy a végén. Én csak arra tudok gondolni, hogy fél attól,hogy nem veszem be a gyógyszert és gyerek lesz a vége.(ez nekem nagyon rosszul esik.) nem is értem minek veszi ki utolsó pillanatban akkor már úgy is mind1.??? Az a legroszabb, hogy mindig akkor veszi ki amikor épp elélveznék, nagyon jó lenne nekem is.(pont egyszerre mind2en. Nekem igy nagyon rossz és nem értem miért csinálja ezt?
2009. júl. 7. 14:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
84%
Ezt mond el neki ugyanigy, vagy ha nem sikerül, akkor ird le neki.
2009. júl. 7. 14:51
 2/13 anonim ***** válasza:
59%
Beszéltél már erről vele??mi az hogy nem hagyja, hogy neked is jó legyen, ez szemétség!!! ne hagyd, ha nem érti rúgd ki, ez nem egészséges kapcsolat, hanem egy önző dolog részéről!Nem érdekli őt, hogy neked is jó legyen..
2009. júl. 7. 14:51
 3/13 anonim válasza:
94%
Férfi vagyok. Érdekes a probléma. Bennem is felmerült a dolog, hogy nem bízhatok meg a csajban, bárhogy is szedi a fogamzásgátlót. Egyszerűen attól féltem, hogyha gyengülni fog az érzelmi viszony és veszteni vél majd, olyan módon akar majd megtartani, hogy kihagyja a tablettát és teherbe esik. Ezek a gondolatok addig tartottak, míg meg nem ismertem, hogy nem lenne erre képes. A barátod vsz. nem ismer eléggé, mivel nem bízik benned. Amúgy meg nyugodtan érvelhetsz vele, hogy ha már egyszer bemerészkedik óvszer nélkül, akkor már egyre megy, mivel az előváladéktól is teherbe lehet esni, nem kell feltétlenül a teljes árat megvárni :) én is így születtem (faterom minthogy "vigyázott") Ha meg megszakítja annak ellenére, hogy mondtad neki, hogy te így nem mehetsz el, akkor pedig önző, mert neked nem adja meg, amit ő máshogy old meg... Suma sumarum: Vagy ő nem ismer téged, vagy pedig Te ismerted őt félre...
2009. júl. 7. 14:53
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a 14.53 nak. Nekem is ez a problémám főként, hogy nem bízik bennem, szerintem talán nem is szeret. Nem beszéltünk róla konkrétan de ő is úgy vetet észre, hogy annak örülnék ha benenm élvezne el de mindig közbe azt mondja, hogy nem szabad..???
2009. júl. 7. 14:58
 5/13 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok egyébként?
2009. júl. 7. 15:08
 6/13 A kérdező kommentje:
Én 22 párom 40.
2009. júl. 7. 15:51
 7/13 anonim ***** válasza:
nembízik meg benned, talán éppen a korkülönbség miatt...
2009. júl. 7. 16:20
 8/13 anonim ***** válasza:

Szerintem 2 probléma van:

- a kölcsönös örömszerzés nem valósul meg. Ez önzés.

- nem bízik meg benned. Ez nem szerelem.

Egyébként szeretnél gyereket tőle? Táncolni vele a gyerek esküvőjén? Unokázni? Nyugdíjas korodban utazgatni? Ja, mennyi idős is lenne ekkor?

2009. júl. 7. 17:27
 9/13 anonim ***** válasza:
Hú lehet beteg!
2009. júl. 7. 21:29
 10/13 anonim ***** válasza:

Mondtad neki, hogy neked mindig pont akkor lenne vége, amikor kiveszi? Ha nem, akkor meggondolatlan dolog önző dögözni... Ha igen, akkor el lehet gondolkodni, hogy mit is keresel mellette.

Valamint beszélgettetek arról, hogy miért veszi ki? Elképzelhető, hogy azért, mert nem bízik benned. De az is lehet, hogy ő nem tud arról hogy az előváladékban is van sperma és már attól is teherbe eshetsz (sokan nem tudják), ezért jobban megnyugszik ha kiveszi. Mellesleg annyi esetről lehet hallani, hogy nők fogamzásgátló mellett estek teherbe. Lehet, hogy nem is olyan szemét, csak biztosra akar menni, nem akar meglepetést.

Mindenesetre el kell beszélgetnetek egymással, az lesz a biztos.

2009. júl. 7. 23:34
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!