Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális a szex-partner?
Figyelt kérdés
Még nem próbáltam de, akadt egy régi jó barát aki nagyon ajánlgatja! Belemenjek? :D2009. júl. 7. 14:31
1/9 anonim 

válasza:

Ezt neked kell tudni, de akár jól is elsülhet.
2/9 anonim 

válasza:

ha más lehetőséged nincs, és nagyon kívánod miért ne?
3/9 anonim 

válasza:

Ha jól esik, nekem 3 évig volt. Nem rossz dolog :)ingyen szex :)
4/9 anonim 

válasza:

Szerintem igen.De ezt mindenki maga dönti el.
5/9 anonim 

válasza:

ha akarod, igen. és már hogyne lenne normális! nincs benne semmi furcsa.
max. annyi, hogy sok nő utólag megbánja, mert kihasználtnak érzi magát, akkor is, ha előtte ő is akarta, sérül a lelke, az egója.
6/9 anonim 

válasza:

Szerintem semmi gond nbincs azzal ha valikinek csakszex-opartnere van, de te itt azt irod egy régi jóbarátról van szó.
Ezzel nagyon csunyán el lehet cseszni egy barátságot, és ha esetleg neked később kapcsolatod lesz és megszaklitjátok a dolog szex oldalát már nem lesz ugyanaz.
Ezt gondold át hogy megéri e neked vele.
7/9 Thurston 

válasza:

Utólag meg fogod bánni. De a te döntésed végülis, kivetnivaló nincs benne.
8/9 A kérdező kommentje:
Jó barát alatt azt értem...hogy régen jártunk de, mái napig megvan azért a vonzalom de, szerelem nincs.
2009. júl. 7. 19:50
9/9 anonim 

válasza:

volt olyan időszakom,amikor "minden pasi köcsög fasz,de ezért szex kell"...egy ideig jó volt,közel volt,azt és ugy csinálta ahogy én akartam,birta is...aztán kiskutyává változott,és a kezem is fogni akarta...felejtős volt...
22/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!