Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ti megértenétek azt, ha a bnőtök nagyon
szégyenlős (bizonyos ok miatt) és csak melltartóban
lenne hajlandó szeretkezni?
Én lány vagyok, de velem is ez volt, mert szerintem nem szépek a mellim és nem mertem sosem levenni a meltartót. Egy két pasimat nagyon dühítette a dolog, és abban igazuk van, hogy nem ezen van a hangsúly hiszen ennél intimebb helyzetben már nem nagyon lehetnénk, ugyhogy végül sikerült leszoknom róla.
Próbáld meg elérni hogy ne feszélyezzen ennyire a szégyenlősséged, mert a fiuk erre nem nagyon buknak.
26L
2009. júl. 7. 14:05
Bocs, de csaj vagyok. :-) Nem értema barátnődet, a bugyiját hajlandó levenni, a melltartóját meg nem? Fordítva szokott lenni, egy átlagos nő inkább a nemi szerve miatt szégyellős, mint a mellei miatt, inkább azt takargatja.
2009. júl. 7. 14:05
Szia! Én lány vagyok ugyan, nem fiú... Meg lehet érteni, de változtatni is tudsz rajta... Rajtad múlik, légy kitartó, és előbb utóbb lekerül a melltartó is:)Csak ne légy erőszakos.
24/L
2009. júl. 7. 14:06
Én sokkal jobban szeretem, ha a nő akivel szeretkezet melltartóban van, tehát nemhogy megérteném, de kifejezetten megkérném rá!
2009. júl. 7. 14:07
Meg lehet érteni, hogy szégyenlős vagy!Bár jobb lenne ha megpróbálnád a gátlásaidat félretenni ilyenkor, nem hiszem hogy a párod örül neki, hogy szégyenlős vagy előtte!
Sokkal jobban érezné magát, hogyha levenné, mert mégiscsak , valljuk be, zavarja(ha mondja , ha nem)
Bár itt vannak kivételek, lásd:ELŐTTEM LEVŐ HOZZÁSZÓLÓ!
sok sikert!
2009. júl. 7. 14:12
Megérteném de nemvolnék túl boldog,ha semmiképpen nem hajlandó levenni akkor lehetprobálkozni valami nagyon lenge felsővel,és örök favoritok valamiért a takaró alatt,sötétben sex.Ne erőltesd probálj bókokkal hatni,vagy nyafogni,nem túl férfias de szerintem hatásos 2élü fegyver.
2009. júl. 7. 14:13
A lenge felső, trikó jó ötlet, az alá be lehet nyúlni, és akkor megértené, miért fontos, hogy ne legyen rajta melltartó: mert akkor ott is lehet őt izgatni. :-)
2009. júl. 7. 14:16
a sötétben szex szerinem is nagyon jó ötlet.csináljatok korom sötétet,és akkor ugyse látni :)
2009. júl. 7. 14:16
Csak simán szégyenlös és csak ö tartsa csunyanak a melleit, v mivan? Mondd neki, hogy tetszik a melle, és hogy azzal is eljátszadoznal:D
2009. júl. 7. 14:27
hát azért ne koromsötétet, mert akor te se látsz de ha mondjuk raksz a sötét szobába 1-2 gyertyát ugy hangulatos félhomály lesz...amugy ha szeret a párod nem érdekli hogy "bizonyos okok miatt" takarod a melled, akármien ő szeretni fogja
2009. júl. 7. 14:34