Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hölgyek! Ha az otthoni kapcsol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Ha az otthoni kapcsolatotokban nem kaptok meg semmit az ágyban, vagy egyedül vagytok, kezdenétek kapcsolatot, egy sokkal akár 10-15-20 évvel fiatalabb sráccal? Akárcsak mint szeretőt?

Figyelt kérdés
2009. júl. 7. 10:29
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
Nem.
2009. júl. 7. 10:33
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Volt már rá példa. 40 körüli nőknél ez már nem is olyan ritka.. Persze nem szabad az ilyet komoly kapcsolatnak gondolni.
2009. júl. 7. 10:34
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én biztosan nem kezdenék, már csak azért sem, mert nem szeretem az ennyivel fiatalabb pasikat.
2009. júl. 7. 10:35
 4/10 anonim ***** válasza:
88%
Az olyan nők keresik 20 évvel fiatalabb pasik társaságát akik nem tudják elfogadni hogy idősödnek, egyszerűen úgy tesznek mintha még fiatalok lennének: úgy öltöznek, úgy viselkednek, és persze a fiatal pasik társaságát keresik. A probléma csak az, hogy ettől ők nem lesznek fiatalabbak.
2009. júl. 7. 10:41
 5/10 anonim ***** válasza:
64%
Nem! Ha egyébként szeretem a párom és csak a szex hiányzik, veszek egy vibrátort. Kevéssé veszélyes és később sewm követel többet, sőt zsarolni sem tud. :D
2009. júl. 7. 10:44
 6/10 anonim ***** válasza:
80%

Szigoruan nem! Ha mar ennyire rosszul menne a kapcsolatom, akkor szakitanek es csak utanna kezdenek mas kapcsolatot, miutan lenyugodtam :))

1-2 ev meg elmenne, de azert mar 5 ev mar sok lenne nekem.

32/n

2009. júl. 7. 10:45
 7/10 anonim ***** válasza:
85%
igen, én is épp igy vagyok, 10 évvel fiatalabb pasi (23 éves) szerető.. ritkán találkozunk, de akkor fantasztikus jó minden :) hozzáteszem nem szándékosan jöttem vele össze, hogy na most fiatalabb pasit akarok, csak egyszerűen legyőzött minket a szenvedély a személyes találkozáskor :)
2009. júl. 7. 11:32
 8/10 anonim válasza:
80%
Nem mert az csak kihasználna elöbb-utobb.
2009. júl. 7. 11:45
 9/10 anonim ***** válasza:
80%
egyáltalán nem, nemisértem én ezeket a korkülönbség mániákat, minek van együtt egy 20 éves lány egy 40 éves pasival, nemhiszem h a saját korosztályában senki nincsen aki neki megfelel, és aztsem értem h egy 40 éves nő minek akar kikezdeni egy 20 évessel? főleg mint szerető..:S talán inkább rendbe kéne hozni a házasságot, és nem rögtön ráfogni a férfira h ő a hibás, és nem selyemfiúk után nézelődni...
2009. júl. 7. 12:10
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, miért gondolja mindenki azt az iyen esetekről, hogy a nő kezdett ki a fiúval. Nekem 37-38 éves koromban voltak ilyen kalandjaim, amikor épp nem volt állandó partnerem, de egyiket sem én kezdeményeztem. Jóval fiatalabbnak látszom a koromnál, és amikor a fiúk megkörnyékeztek, én döbbenten figyelmezettem őket a koromra. Mindegyiküknek az volt a válasza, hogy na és, őket egyáltalán nem zavarja. Akkor engem miért kellett volna hogy zavarjon?? Jólesett, hogy ennyi idősen is vonzónak tartanak és kész. Felesleges ezt ragozni. Na persze, ezt az itt jelenlévő általános korosztálynak mondom, hogy tizen-huszonévesen még én is hevesen tiltakoztam volna az ilyen kérdést illetően, de az idő múlik ám, nagyon gyorsan....
2009. júl. 7. 13:45

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!