Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretkeznél a szerelmeddel a természetben?
Figyelt kérdés
úgyértem a szabad ég alatt.Szerintem csodás érzés.
És ti hogy vagytok ezzel?
2009. júl. 7. 10:29
11/28 anonim 

válasza:

szia! mi még sajna nem próbáltuk, de én nagyon szeretném, mert szerintem is nagyon jó érzés lehet. remélhetőleg hamarosan sor kerül rá:)
13/28 A kérdező kommentje:
Kívánom hogy síkerüljön nektek^^ és ha síkerül,kellemes perceket :)
2009. júl. 7. 10:48
14/28 anonim 

válasza:

Nekünk is nagyon jó volt. Éjjel a tengerparton megkívántuk egymást. Azóta is téma köztünk. :-)
33/ffi
15/28 anonim 

válasza:

hát nem tom én tnap előtt csináltam kint a természetben, szép volt h fölöttem az ég meg minden de nekem tök sok dolog elvonta a figyelmem, így nekem nem is volt annyira jó...
16/28 anonim 

válasza:

Mi egy klassz kis réten voltunk. Annyi volt benne a rossz, hogy egy bácsika arra járt, és elkezdte csodálni a virágos rétet. Szerencsére a hatalmas fűtől nem látott meg minket, de azért cinkes volt :D
17/28 anonim 

válasza:

Igen, 3szor.:D
Első: tengerparton és az nem volt valami jó....nem szeretem azt az emléket bizonyos okokból!... :(
2.: egy tisztáson az erdő közt, az jó volt, habár nem valami húúúú. :)
3.: egy tó partján, a fűben.:) Voltak tőlünk nem messze emberek, de nem vettek észre. Na az ISTENI volt!! :)
18L :D
18/28 anonim 

válasza:

en is szeretnek es a parom is szeretne a szabadban szeretkezni de esos ido van sajnos,majd h ajobb ido lesz talan akkor
19/28 anonim 

válasza:

Mi egyelőre még csak tervbe vettük párommal. :)
20/28 anonim 

válasza:

11:29 vagyok. :)
Ja eszembe jutott, hogy még volt 1 alkalom, akkor kicsit esett az eső. :D
Nem messze onnan, ahol lakom, a fűben. :))
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!