Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudik, vagy tenyleg lehetseges?
Figyelt kérdés
megismertem neten egy pasit 26 ees es sokmindenrol beszelgetunk...azt allija hogy volt olyan ejszaka hogy 9 x elvezett el a baratnoje meg csak 5x.....ez lehetseges?????nekem van abratom de max 3 x kepes egymas utan....max ha szed valamit de ez akkoris lehetetlen szerintem..ok a no az rendben de a pasi????2009. júl. 7. 00:01
1/30 A kérdező kommentje:
allitja...bocs a helyesirasi hibakert csak siettem
2009. júl. 7. 00:01
3/30 anonim 

válasza:

Nagyon is lehetséges :)
Csak jó partner kell és minden lehetséges lesz:P:)
4/30 anonim 

válasza:

Megnézném azt a pasit aki 9-szer elélvez. MI jön ki belőle a 4. után??
5/30 anonim 

válasza:

lehetséges de akor úgy h az első 8 nem volt nagy dúrranás...
6/30 anonim válasza:
hüüüüüüüüüülyék:D:D nem a pasi élvezett el 9x hanem a csaj!értelmezzük már a kérdést mielőtt válaszolunK:D
7/30 A kérdező kommentje:
a pasiii allitolag
2009. júl. 7. 00:24
8/30 anonim 

válasza:

tevagy a hülye bazz..:D as pasi élvezett el...
amúgy sztem kamu.
9/30 anonim 

válasza:

közben már 3-nál tartok... de nem fog menni a 9. :-))
10/30 anonim 

válasza:

Szerintem, ha már rohadt régen nem volt nővel, akko is max 4, vagy inkább 3, de utána már tényleg kezd fájni. Viagrával talán 4-5, de aztán kifújt. Nem tapasztalat,de szerintem igy van.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!