Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éve élek házasságban a férjemmel. Művi úton lett két szép gyermekem.13 éve 3 havonta szeretkeztünk 2008-ig. Ma már sehogy sem működik . Szerelmes lettem egy n. közeli ismerősbe 10 hónapja. Mit tegyek?

ott elbasztátok, h csak 3 havinta dugtatok
meg mi az, h művi úton lett gyerek?

egyetértek, ne szevedj emiatt, nemhinném h megérdemelnéd. igazából ez télleg a férjed hibája, eleve nemkellett volna hagyni h 3 havonta legyen csak szex. ha ígybánik veled, h sosem kezdeményez, átnéz rajtad, ne csodálkozzon h eztörtént veled, hiszen így képtelenség nőnek érezni magadat. és ez fontos, h egy nő mindig nőnek tudja érezni magát egy kapcsolatban és ebben nagy szerepe van a párjának is.
sztem nelégy boldogtalan, válaszd azt akibe szerelmes vagy,.

mennyire tipikus
szal van két gyerek, apuka nem olyan mint volt, mehet isten hirével
max a ház kell tőle meg a kocsi, meg fizesse a gyerektartást
az hogy a gyerekekhez netán neki is köze van, meg nevelte őket veled együtt az nem számít, a pasi fogyasztói cikk, ha nem kell már, lecseréljük
a nő összepakol, volt gyerek nincs gyerek, mehetsz fiam a híd ála
no ezért nem lettem én házas mind a mai napig
ha nem volt jó vele, akkor miért nem 13 éve váltatok el, a gyerekek előtt? ver a férjed? iszik? kocsmázik? elszórja minden pénzét? k*rvázik? veri a gyerekeket? nem dolgozik? igen? akkor válj el. ha nem, becsüld meg, ezt hozta neked a sors. valamiért csak együtt maradtál vele 13 évig. ha nem kapod meg a szexet tőle, akkor keresd máshol, de ne a férjedet okold, már bocsánat. egyébként is, a szex nem minden. a házasság meg kompromisszumok, lemondások sorozata. de ezt azt hiszem nem kell ecseteljem neked. a férjed miért tartott ki melett ennyi időn át? ne mond hogy lustaságból, mert csak magadat cspod be. költözz haza anyukádhoz pár hétre, gondolkodjatok. a gyerekek a legrosszabb időszakukban vannak, nagyon meg fogják sinyleni az egészet. kérdés ki és mi a fontosabb.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!