Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 14 éve élek házasságban a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 éve élek házasságban a férjemmel. Művi úton lett két szép gyermekem.13 éve 3 havonta szeretkeztünk 2008-ig. Ma már sehogy sem működik . Szerelmes lettem egy n. közeli ismerősbe 10 hónapja. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A férjem nem akar válni,továbbá is színleli a tökéletes házasságot.Én már ezt nem akarom.Sajnálatból nem válok el !Úgy szeretem mint a testvéremet, mindent megkapok, kivéve azt!Azt mondja beteg...vagy hozzuk helyre.DE MIT?, amikor már 13 éve nem megy.Átnéz rajtam,nem kíván,MINDIG ÉN KEZDEMÉNYEZTEM!MOST MÁR KÉSŐ:szerelmes vagyok!
2009. júl. 6. 23:08
 1/7 anonim ***** válasza:
16%

ott elbasztátok, h csak 3 havinta dugtatok

meg mi az, h művi úton lett gyerek?

2009. júl. 6. 23:11
 2/7 anonim ***** válasza:
79%
paraszt.. művi úton gyerek: mesterséges megtermékenyítés (LOMBIK BÉBI)
2009. júl. 6. 23:12
 3/7 anonim ***** válasza:
88%
válj és legyél boldog egy másik pasival és a gyerekekkel együtt. Ha a másik is be válallja a gyerekeket akkor sok sikert a boldogságotokhoz!
2009. júl. 6. 23:19
 4/7 anonim ***** válasza:
50%

egyetértek, ne szevedj emiatt, nemhinném h megérdemelnéd. igazából ez télleg a férjed hibája, eleve nemkellett volna hagyni h 3 havonta legyen csak szex. ha ígybánik veled, h sosem kezdeményez, átnéz rajtad, ne csodálkozzon h eztörtént veled, hiszen így képtelenség nőnek érezni magadat. és ez fontos, h egy nő mindig nőnek tudja érezni magát egy kapcsolatban és ebben nagy szerepe van a párjának is.

sztem nelégy boldogtalan, válaszd azt akibe szerelmes vagy,.

2009. júl. 7. 00:41
 5/7 anonim ***** válasza:
78%

mennyire tipikus

szal van két gyerek, apuka nem olyan mint volt, mehet isten hirével

max a ház kell tőle meg a kocsi, meg fizesse a gyerektartást

az hogy a gyerekekhez netán neki is köze van, meg nevelte őket veled együtt az nem számít, a pasi fogyasztói cikk, ha nem kell már, lecseréljük

a nő összepakol, volt gyerek nincs gyerek, mehetsz fiam a híd ála

no ezért nem lettem én házas mind a mai napig

ha nem volt jó vele, akkor miért nem 13 éve váltatok el, a gyerekek előtt? ver a férjed? iszik? kocsmázik? elszórja minden pénzét? k*rvázik? veri a gyerekeket? nem dolgozik? igen? akkor válj el. ha nem, becsüld meg, ezt hozta neked a sors. valamiért csak együtt maradtál vele 13 évig. ha nem kapod meg a szexet tőle, akkor keresd máshol, de ne a férjedet okold, már bocsánat. egyébként is, a szex nem minden. a házasság meg kompromisszumok, lemondások sorozata. de ezt azt hiszem nem kell ecseteljem neked. a férjed miért tartott ki melett ennyi időn át? ne mond hogy lustaságból, mert csak magadat cspod be. költözz haza anyukádhoz pár hétre, gondolkodjatok. a gyerekek a legrosszabb időszakukban vannak, nagyon meg fogják sinyleni az egészet. kérdés ki és mi a fontosabb.

2009. júl. 7. 02:42
 6/7 anonim ***** válasza:
54%
És miért nincs sex? Nem lehet, hogy te változtál meg? Nem híztál el a szülés óta? Lehet te nem adsz magadra, és ezt ő is látja, változtass először te, mert úgy látom neked nem jó, ahogy most van, akkor változtass! Ha az ez sem megy, akkor keress más megoldást. De ne egyből a másik legyen hibás mindenért!
2009. júl. 7. 09:23
 7/7 anonim ***** válasza:
54%
13 évig türted h 3havonta legyen szex akor te is hibás vagy. miért nem vesztek potemixet? nem lehet h a párod azért nem dönt ágynak mert fél h nem tud teljesíteni? és csak azért mert nincs szex képes lennél elhagyni 14 év után 2 gyerekkel (!!!!) és egyáltalán h alakulhat ki az a helyzet h beleszeret egy családanya aki sokat tett azért h gyereke legyen (lobik bébi) beleszeret egy másik férfibe??? mit mondasz a gyerekeidnek "kicsikéim anya és apa elválnak mert anyának több szex kell???"
2009. júl. 7. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!